smutne oznameni....
aktualni faze....ridicak mam..prozatim...jinak prikazano ani do tel ani sms nic nezvanit....bude to bitva ale zatim legalne jezdim....ceka se na protiuder...
diky za souziti...ale priznam se ze jsem z toho na prasky a nervy uz uplne v hajzlu...co se ted deje tomu ani sam nerozumim...to uz je hra mimo mne...naprosto mimo mne...tvrdy boj...nejasny vysledek...
vcera je pravda ze jsem delal Hradec a vic ma zena nekolikrat cestou rikala,a to nesnasi rychlost ze takhle zakony nastaveny byt nemuzou...treba ve chvili kdy nas v obci pres plnou predjely dva kamiony....a za znackou obce me ujely...oba..no kurva vcera me aj v jedne sedmdesatce AVIA predjela..byla aspon dvacet roku stara.
no manzelka vcera jak male decko aspon desetkrat...uz budem doma ??? uz budem doma ???
na posrani...
jednine rict muzu...nesmim ani bodik obrzeti bo jinak jsem v hajzlu totalne...
diky za podporu vsem...fakt se mnou zijete a to se ceni....
pomale jizde zdar..zdar...zdar
diky za souziti...ale priznam se ze jsem z toho na prasky a nervy uz uplne v hajzlu...co se ted deje tomu ani sam nerozumim...to uz je hra mimo mne...naprosto mimo mne...tvrdy boj...nejasny vysledek...
vcera je pravda ze jsem delal Hradec a vic ma zena nekolikrat cestou rikala,a to nesnasi rychlost ze takhle zakony nastaveny byt nemuzou...treba ve chvili kdy nas v obci pres plnou predjely dva kamiony....a za znackou obce me ujely...oba..no kurva vcera me aj v jedne sedmdesatce AVIA predjela..byla aspon dvacet roku stara.
no manzelka vcera jak male decko aspon desetkrat...uz budem doma ??? uz budem doma ???

na posrani...
jednine rict muzu...nesmim ani bodik obrzeti bo jinak jsem v hajzlu totalne...
diky za podporu vsem...fakt se mnou zijete a to se ceni....
pomale jizde zdar..zdar...zdar

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!