co je míň krásný je to, že poslední závod CKC racing teamu budu muset nejspíš oželet, vypadá to že budu muset místo utrácení vydělávat...
C.E.C. 2007 a CKC Racing Team
-
kafkalibor
- Ghostrider

- Motors
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
Čtvrtek Brno
Tak pánové, zítra teda v devět na okruhu v boxech? Pršet by po cestě nemělo moc
a přes den an okruh snad taky ne. Už se na Vás těším a snad budu k něčemu nápomocnej. 
KLE 500 -06 - prodaná
ZZR 600 -99 - šedá Míša - prodaná
>> CKC#606 <<
ZZR 600 -99 - šedá Míša - prodaná
>> CKC#606 <<
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
hm
tak Marek je stastnej z krasne nove okruhovky a ja jsem smutny, ze se nakonec nebudu moc dostavit... bohuzel musim byt v 15h v Usti n.L. a to by fakt nemelo smysl, trmacet se do Brna a za chvilku zpet 
Tak doufam ze vam pocasi bude prat a nebude prset aby jste si ten posledni zavod poradne uzili
Tak doufam ze vam pocasi bude prat a nebude prset aby jste si ten posledni zavod poradne uzili
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
ZdrahyZX9R píše:...co je míň krásný je to, že poslední závod CKC racing teamu budu muset nejspíš oželet, vypadá to že budu muset místo utrácení vydělávat...
Škoda, těšil jsem se na setkání...KankX píše:...ja jsem smutny, ze se nakonec nebudu moc dostavit... bohuzel musim byt v 15h v Usti n.L. a to by fakt nemelo smysl, trmacet se do Brna a za chvilku zpet
Zdrahy, nejlepší by bylo, kdyby ses dostal k VW a ten mi od tebe dovezl doplatek (1.380,- Kč) a on pak tobě hadice...co ty na to?
Na okruhu budu kolem 11:00 hod.!
Naposledy upravil(a) Ladis dne stř zář 24, 2008 15:36:59, celkem upraveno 1 x.
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
Domluvím se s Víťou, jestli bude mít peníze u sebe, že by mi ty šlauchy vzalLadis píše:ZdrahyZX9R píše:...co je míň krásný je to, že poslední závod CKC racing teamu budu muset nejspíš oželet, vypadá to že budu muset místo utrácení vydělávat...Škoda, těšil jsem se na setkání...KankX píše:...ja jsem smutny, ze se nakonec nebudu moc dostavit... bohuzel musim byt v 15h v Usti n.L. a to by fakt nemelo smysl, trmacet se do Brna a za chvilku zpetTak budete chtít poslat hadičky po VW (kterej tam doufám bude) a vyzvedli by jste si je u něj, nebo vám je mám poslat poštou (Zdrahy doplatek + oba 119,- Kč dobírka)
Zdrahy, nejlepší by bylo, kdyby ses dostal k VW a ten mi od tebe dovezl doplatek (1.380,- Kč) a on pak tobě hadice...co ty na to?
Na okruhu budu kolem 11:00 hod.!
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
CKC # 209
6. závod CEC
ZX-6R 2006
CKC 471
CKC 471
Nejsem úplně kompetentní ke komentáři (bohužel jsem vytvrdnul v robotě a tak se to tentokrát muselo obejít beze mě) ale zprávy z bojiště jsou ne úplně uspokojivé. Z telefonu vím že kluci jezdili dlouho a dlouho na výborných místech v první polovině startovního pole, ale Kuba měl nepříjemný pád po kterém už zpátky do závodu team nenastoupil. Prý pro technickou závadu a následovnou nefunkci brzd Kuba na konci cílovky šel v plné rychlosti přes kačer do balíků. Teď je v nemocnici na pozorování, pomlácený, ale snad ne polámaný, takže mu budeme držet palce, ať se dá brzy dohromady! Motorka prý snad přežila více méně bez vážných následků.
Kubo uzdrav se, zajedeme do Krumlova
Kubo uzdrav se, zajedeme do Krumlova
ZRX 1200 S-R
CKC # 209
CKC # 209