Defekt
Defekt
Zdravím, jak řešíte drobné defekty gum? Píchnutí zadní gumy malým hřebíkem (průměr do 1.5 milimetru).
Oprava v pneuservisu nebo raději koupit novou gumu?
Díky za zkušenosti. Z.
Oprava v pneuservisu nebo raději koupit novou gumu?
Díky za zkušenosti. Z.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
aktuálně Benelli
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
aktuálně Benelli
>> CKC #304 <<
Jo dobrá a hlavně spolehlivá guma je základ.Dak-Ninja píše:Když to dáš do servisu tak ti to tam normálně zslepí (knot) a nepoznáš pak nic. Ani na supersportu (vyzkoušeno). Doma to možná zvládneš s dobrou sadou taky, ale mosíš si dat bacha. Praskne-li guma=průser jak na silnici, tak v posteli.![]()
![]()
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
aktuálně Benelli
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
aktuálně Benelli
>> CKC #304 <<
Díky všem za tipy.
Tak jo, díky.
Z.
Z.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
aktuálně Benelli
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
aktuálně Benelli
>> CKC #304 <<
divný ještě jsem propadlej knot neviděl a to dělám knoty co se začly prodávat tady u nás, je fakt že záleží na knotech jaký jsou ale stejně je to divný, sprej je dobrej jen na duše gumu si tím zničíšmisak39 píše:na takovou minidírku bych knot nedával uděláš tam díru jako do prdele, a až budeš dojíždět, knot spadne dovnotř, jako mě na dálnici.. tohle bych řešil antipichem ve spreji, takhle mám opravenou gumu na Gepě už 4 roky a drží bez potíží...
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
podobna zkusenost na skutru, opraveno antipichem a kdyz jsme pak menili gumu tak vsechno zasrany od te sracky vcetne te masiny na ktere se ta guma sundava, takze v servisu nejevili nadseni a malem me vyfakovali, musel jsem jit vycistit rafek a pak tam zajit znovu dat novou gumu... je to humac, ale na ceste v nouzi je to asi jedina rychla moznostfarmář píše:jestli Mišáku myslíš tu mlíkatou sračku ve spreji, tak to vyhoď. Já to kdysi měl, přijel jsem s tím do servisu a kámoš mě málem vyrazil.Puch, bordel a guma na vyhození.Blééé totální. Ani vidět,ale třeba máš lepší zkušenost
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Můj názor je ten že knot ti snad žádnej pořádnej pneuservis nemuže dát jak na moto tak na auto(dělám tam).Knot je pouze na dojezd do servisu a co se týče těch sraček ve spreji tak ty dokážou tu gumu i pěkně zkurvit.Defekt se dá opravit bud klasickým hřibkem nebo zátěžouvou záplatou.To že na knot někdo jezdí a neucházímu je dobrá věc a gratuluji 
Z1000 sound system termignoni