Změna barvy
- čoud
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Zalezi jak kvalitni lak, kolik prace na tom bude, jestli metaliza apod. Ty mas na nastrikani pokud vim akorat nadrz, podsedlovku, blatnik takze mozna i min, a pokud tam nemas vubec zadny rejhy, tak moc kitovani taky nebude, ale i tak se asi s dobrym lakem pod 8-10tkc nedostanes...
Ninja 1000SX AKA Saxana
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
- čoud
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
A doma to urcite nedelej, nikdy neudelas sprejem ten spravny lesk a hladkost jako profi lakyrnik...Ver mi, delal jsem si sam nejake drobne opravy na tehdejsi motorce a na ninje uz bych to nikdy neudelal...Proste to neni ono...
BTW - z jake barvy chces mit jakou?
BTW - z jake barvy chces mit jakou?
Ninja 1000SX AKA Saxana
-
kafkalibor
- Ghostrider

Nedoporučuju to ,ale nastříkat akrylovou metalízou ve spreji se to dá v profi kvalitě i doma.
Stříkal jsem si levej podsedlák a levej bok sprejem.Tmel jsem brousil smirkem 1500,je to piplačka. Musí bejt na to ideální místnost s odsáváním a filtrem nebo stříkat proti vodní stěně.Podlahu jsem celou polil vodou. atd ,atd ,ale nejdůležitější věc ! Lak se musí stříkat na jedno zmáčknutí ventilku a to ještě úplně mimo plochu ,jinak při stisknutí ventilku nad stříkanou plochou vyplyvne spray takový velký kapky na stříkanou plochu a je to vidět.Hned po nastříkání se nechá lak rozlít a vytvrdnout.Pozor !! nesmí se na to dostat prach! Výsledek ? Profesionální kvality! Cena ? Něco kolem 500 se vším všudy.
Je s tím šílená piplačka,celou mášu bych nedělal (možná nějakou starou jawu).
Stříkal jsem si levej podsedlák a levej bok sprejem.Tmel jsem brousil smirkem 1500,je to piplačka. Musí bejt na to ideální místnost s odsáváním a filtrem nebo stříkat proti vodní stěně.Podlahu jsem celou polil vodou. atd ,atd ,ale nejdůležitější věc ! Lak se musí stříkat na jedno zmáčknutí ventilku a to ještě úplně mimo plochu ,jinak při stisknutí ventilku nad stříkanou plochou vyplyvne spray takový velký kapky na stříkanou plochu a je to vidět.Hned po nastříkání se nechá lak rozlít a vytvrdnout.Pozor !! nesmí se na to dostat prach! Výsledek ? Profesionální kvality! Cena ? Něco kolem 500 se vším všudy.
Je s tím šílená piplačka,celou mášu bych nedělal (možná nějakou starou jawu).
ZX9R
-
ZZR250
No jak jsem zjistil ceny v lakovnach tak jsem to dělal sam staloměto asi 1000kč (ti parch.... nevěti cobi zato chtěli) jenom jsemto dělal vipalovačkou natuženou opravarenskym lakem přdchozi moto jsem nechal stříkat poliuretanem a jakmile se mi nato dostal benzín tak to dělalo bordel. Radši si všechno dělam sam a pak mužu nadavat maximalně sam sobě.
No když jsem si trochu poškrábal spodní stranu kapoty a potrhal samolepku - cena cca 3000Kč, ale vím, že po opravě to nebude poznat a že tu motorku prodám jako novou. Když si to někdo chce stříknout sám za pár korun - tak hurá do toho, ale hezký to nebude a až to jednou bude chtít prodat, tak tam ty peníze nechá v rozdílu ceny...
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
no...
má reakce je dost pozdní...chci jen podotknout: v dřívějších dobách, kdy byly barvené jen kovový rám a laminátmilhaus86 píše:Tak to je spíš na tom jakej si měl lak né? Jo a kdybych to dělal stejně doma tak to musím první nastříkat barvou a pak ještě tím lakem??? Já myslel že to je vsobě, v jednom spreju?
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______