smutne oznameni....
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
To jsou u vás takový zákony, že si rozmlátíš vozidlo, nabiješ si a ještě ti seberou papíry
To je snad lepší když naboříš a není tam zamotanej nikdo cizí to prostě nechat zmizet, ne
Nebo jak to tam u vás chodí, jsem zmatený
Každopádně je to hrůza a MARTY si to vůbec nezaslouží 

všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305
No Marty sice nabořil vozidlo, naštěstí si ale nenamlátil a noty mu sebrali za pár průjezdů okolo hlídky PČR držících radar, dělající hezounkou fotku, s vošklivým číslem v rohu... Snad mu do jara papíry vrátí, nebo ho budeme muset vozit a to se potom nebude muset krotit s pitím a my víme jak to vypadá, když se mamka odvážeMICHALIS TSIOLAS píše:To jsou u vás takový zákony, že si rozmlátíš vozidlo, nabiješ si a ještě ti seberou papíry![]()
To je snad lepší když naboříš a není tam zamotanej nikdo cizí to prostě nechat zmizet, ne
Nebo jak to tam u vás chodí, jsem zmatený
Každopádně je to hrůza a MARTY si to vůbec nezaslouží

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- Motors
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
No to ne
Marty, ty ses pro mě stělesněním CKC. Když bude nějaká akce a nepovezu mladou, klidně Tě svezu, jestli by ses odvážil
Papíry se vráťej a budeš s nama zase sám jezdit. Držím pěsti ať je to co nejdřív.

KLE 500 -06 - prodaná
ZZR 600 -99 - šedá Míša - prodaná
>> CKC#606 <<
ZZR 600 -99 - šedá Míša - prodaná
>> CKC#606 <<
- magda
- Babyrider
ma
Mártíku,nikomu nepřeji nic zlýho...ale říká se,že všechno špatný je k něčemu dobrý....těch pár měsíců uteče jako voda....a třeba ještě rychleji....držím pěstičky.aby Ti to dopadlo co nejlépe a brzy si mohl na silnici!K TOMU POSÍLÁM VELIKOU PUSU....!!!!!!!!!!!!!§
věřím...že bude líp.
-
- Ghostrider
Jasan brďo,přes zimu dáš do kupy mášu,na jaře Ti vrátěj noty a pak-všechno bude jako dřív,slyším zvuky motorů,kdo pak to jede sem,Márty na mašině a to s celym průvodem,říká hochu sedej,časy budou zlý,lenošit mě v baráku už dávno nebaví,všechno bude jako dřív,všechno bude jako dřív-dle skupiny Kabát,upravil Káča,Kawa forever pičo.
VN 1500 nomad
Kawa=Káča
Kawa=Káča
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
kafkalibor píše:Jasan brďo,přes zimu dáš do kupy mášu,na jaře Ti vrátěj noty a pak-všechno bude jako dřív,slyším zvuky motorů,kdo pak to jede sem,Márty na mašině a to s celym průvodem,říká hochu sedej,časy budou zlý,lenošit mě v baráku už dávno nebaví,všechno bude jako dřív,všechno bude jako dřív-dle skupiny Kabát,upravil Káča,Kawa forever pičo.

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider