Manual Opel Frontera
Manual Opel Frontera
nevite kde by se dal sehnat manual (nejlip v pdf) na fronteru? pokousim se celej den neco najit na netu a nikde nic 

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR

#399#
- farmář
- Ghostrider
Sprosťáci
ale já mám Campa. Navštiv www.offroad-frontera.com pokud rád čteš dočteš se mnohé, jak na webu tak v diskuzi....

Naposledy upravil(a) farmář dne stř zář 17, 2008 23:28:18, celkem upraveno 1 x.
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
farmář píše:a veřejně každého varuji nekupovat od Opla nic v dehtu 2,0 a 2,2 DTi rv 99 a 00. Vada čepadla každých 120tis. km.....možná náběh roku 01 nese také riziko....hlavně však 99 a 00.

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
tenhle web jsem nasel ale po docela dlouhym hledani jsem nasel akorat par prispevku v diskuzi kde vsichni shaneli manual ale nikdo ho nemel, akorat nekdo dal odkaz kde se da koupitfarmář píše:Sprosťáci![]()
![]()
ale já mám Campa. Navštiv www.offroad-frontera.com pokud rád čteš dočteš se mnohé, jak na webu tak v diskuzi....
ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR

#399#
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Zkus oslovit autorizovanej servis...nevím, jak u Opelu, ale třeba dřív ve Fiatu mě z komplu vytiskli co jsem potřeboval. Jinak jde koupit "uživatelská příručka" (kupoval jsem ji na Tipo a Cordobu)...mrknu se doma, který vydavatelství to dělá, ale už jsem ji viděl na spoustu aut! 

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- farmář
- Ghostrider
Na firmu Adam Opel Company čile zapomeň
ono to také není vysloveně Opel ale Isuzu , Frontera je model Rodeo. Campa mají neskutečný problém s rámy, zrovna se chystám jeden vyrobit, bodylift bude vedlejší nutný efekt, origo rám není pouhá žebřina ale tvarovaný, chci ho zjednodušit.Ovšem to nepřehnat protože nízká korba je velmi pohodlná na nakládání 
Já se ti zeptám. Hayness stojí myslím pětikilo, maximálně,ale bude někde stažený. Máš nějaký specifický problém nebo jen zvědavost??

Já se ti zeptám. Hayness stojí myslím pětikilo, maximálně,ale bude někde stažený. Máš nějaký specifický problém nebo jen zvědavost??
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060