tak uz tady znovu mate fotkyTilda píše:tady jsou fotky ke stazenihttp://rapidshare.com/files/145978506/mlynky.zip.html
je to komprimovany na mensi velikost, kdyby nekdo chtel nejaky v plny kvalite (10Mpix) tak mi napiste na PM cisla fotek
EDIT: zitra bude novej link
EDIT2: uz je novej link![]()
III. Československý Kawasaki sraz - Mlýnky 2008 (12.-14.9.)
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
- Kuba
- Ghostrider

Re: kapely
jejda já za hranicí, co jsem provedl.............případnou drsnou odpověď raději možná do PMLech píše:Jo bavil jsem se s klukama z kapely a shodli sme se na tom že sme to teda zkusili ale že to nebude mít budoucnost. Jo byl to takovej experiment,který jsem chtěl vyzkoušet.Takže slibuji že příště se to už opakovat nebude.![]()
Vrátím se ke klasickým našim setkáním. Bude stačit si pouštět muziku z CD. Jinak ještě jednou bych tady chtěl poděkovat všem co přispěli do naší tmboly včetně sponzorům.A díky i vám všem že jste se chovali docela slušně... teda asi až na Kubu který byl o sobotním večeru už jednou nohou za hranicí.
![]()
![]()
![]()
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- Lech
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Jo nezapomeňte i na manželku Pavla Kyse.Ta jela s ním na ty Mlýnky v sobotu před polednem.A Vjelo jim to auto z té polní cesty .je tam nyní větší provoz po té polňačce bo je Petrov zavřený a toto je taková nouzová objížďka.Motors píše:Hlavní je že jsou oba zdraví a odnesli to bez větší úhony. Motorka se opraví,ale člověk by se musel hojit. U motorky to zamrzí, obě bly krasavice a zvlášť jedna, když vyhrála druhé místo o nej motorku srazuKdyby se to nastalo určitě má první mýsto. Tak opravujte ať je zase an co koukat.
Takže ne dva ale tři to přežili bez vážnějších následků.
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- Motors
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
O ní vím, jenom sem ji zapoměl zmínitLech píše:Jo nezapomeňte i na manželku Pavla Kyse.Ta jela s ním na ty Mlýnky v sobotu před polednem.A Vjelo jim to auto z té polní cesty .je tam nyní větší provoz po té polňačce bo je Petrov zavřený a toto je taková nouzová objížďka.Motors píše:Hlavní je že jsou oba zdraví a odnesli to bez větší úhony. Motorka se opraví,ale člověk by se musel hojit. U motorky to zamrzí, obě bly krasavice a zvlášť jedna, když vyhrála druhé místo o nej motorku srazuKdyby se to nastalo určitě má první mýsto. Tak opravujte ať je zase an co koukat.
Takže ne dva ale tři to přežili bez vážnějších následků.
KLE 500 -06 - prodaná
ZZR 600 -99 - šedá Míša - prodaná
>> CKC#606 <<
ZZR 600 -99 - šedá Míša - prodaná
>> CKC#606 <<
- Kuba
- Ghostrider

Lechu, děkuji za odpověď:
No žes té barmance napsal tu šipku dolů do zadu mezi půlky a podepsal ses tam.
Takže pokud má nějaké ho přítele a on si toho náhodou v posteli všimne tak ho to rozhodně nepotěší a a bude zle.
a moje reakce: šipku má na zádech, pouze směrem mezi půlky a tím to vše končí, pokud to nějaký její drahý nebude chápat, tak je to kokot
a hlavně není nic jednoduššího, než se osprchovat a šipka bude fuč.
já se tak bál, co jsem provedl a ono se nic nestalo....uffff (jsem se Lechu zatraceně leknul)
Takže pokud má nějaké ho přítele a on si toho náhodou v posteli všimne tak ho to rozhodně nepotěší a a bude zle.
a moje reakce: šipku má na zádech, pouze směrem mezi půlky a tím to vše končí, pokud to nějaký její drahý nebude chápat, tak je to kokot
já se tak bál, co jsem provedl a ono se nic nestalo....uffff (jsem se Lechu zatraceně leknul)
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- DoktorZRX
- Ghostrider

Kuba ZRX píše:Lechu, děkuji za odpověď:
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- Roman - ZX12
- Easy slider

- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

Re: Mlýnky 2008 / 1 + 2
Z. píše:http://www.youtube.com/watch?v=4lK3OHljWKw
více a v lepší kvalitě jakmile Lech pošle své video ...
http://www.youtube.com/watch?v=hpFj_XPgoOk
To je dnešní porce. Lech poslal cca 14 minut záznamu. Chvíli to potrvá, ale zase je na co se těšit.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
Tři grácie....
... tak hlavně ta prostřední je úžasná!!! Divím se všem, že to tam s ní ve zdraví přežili... Fanuš na ní má pěknou památku, jak si zkoušela na jeho tváři odolnost svých nehtíků...
Báli jsme se s Fanušem o svoje zdraví, proto jsme se s váma na Mlýnkách nevidělï...
Třeba někdy přístě bez grácie..