III. Československý Kawasaki sraz - Mlýnky 2008 (12.-14.9.)
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Márty, chlape, držím Tobě+Irénce palce, aby jste byli krásní (eventuelně krásnější) než před průkakem!!!MARTY píše:POKLONA PANU ADMINOVI NEMECKE AUTO...NEVIM JAKYMI CESTAMI SE VSE DOVEDEL ALE UZ BYL NA MNE NACHYSTAN...VSECHNY ABS PLASTY A POTREBNE DILY MI POMOHL S POMOCI BOZI SEHNAT ZA VELMI DOBROU CENU...VE STREDU OBJEDNAVAME ZBYTEK...A ZASE BUDE KRASNA...MOJE IRENKA....
SERVIS UZ TAKY DOMLUVEN...MYSLIM ZE DO ZACATKU NEW SEZONY ZASE VYKOPU PILU CO JSEM VCERA ZAHRABAL....AKORAT UZ BEZ CHLASTU...A BUDE NOVEJSI NEZ BYLA...![]()
![]()
![]()
JESTE JEDNOU DIKY PANE WOLKSVAGENE...UZ SE MI DYCHA PODSTATNE LEPE....
NA PRISTIM SRAZU V NOVEM...HURAAAAA,,,ALE BEZ CHLASTU![]()
![]()

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
K tomuto přání se každopádně přidávám MARTY!666S999 píše:Márty, chlape, držím Tobě+Irénce palce, aby jste byli krásní (eventuelně krásnější) než před průkakem!!!MARTY píše:POKLONA PANU ADMINOVI NEMECKE AUTO...NEVIM JAKYMI CESTAMI SE VSE DOVEDEL ALE UZ BYL NA MNE NACHYSTAN...VSECHNY ABS PLASTY A POTREBNE DILY MI POMOHL S POMOCI BOZI SEHNAT ZA VELMI DOBROU CENU...VE STREDU OBJEDNAVAME ZBYTEK...A ZASE BUDE KRASNA...MOJE IRENKA....
SERVIS UZ TAKY DOMLUVEN...MYSLIM ZE DO ZACATKU NEW SEZONY ZASE VYKOPU PILU CO JSEM VCERA ZAHRABAL....AKORAT UZ BEZ CHLASTU...A BUDE NOVEJSI NEZ BYLA...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
Taky se přidávám k přání brzkého uzdravení Irenky Mártyho a Rexe Pavlova. Odlítám na Egypt, takže za 14 dní hojjjjjjjj................Ladis píše:K tomuto přání se každopádně přidávám MARTY!666S999 píše:Márty, chlape, držím Tobě+Irénce palce, aby jste byli krásní (eventuelně krásnější) než před průkakem!!!MARTY píše:POKLONA PANU ADMINOVI NEMECKE AUTO...NEVIM JAKYMI CESTAMI SE VSE DOVEDEL ALE UZ BYL NA MNE NACHYSTAN...VSECHNY ABS PLASTY A POTREBNE DILY MI POMOHL S POMOCI BOZI SEHNAT ZA VELMI DOBROU CENU...VE STREDU OBJEDNAVAME ZBYTEK...A ZASE BUDE KRASNA...MOJE IRENKA....
![]()
![]()
![]()
![]()
A Pavle ZRX, tobě to stejný...ať jsou vaši zelení miláčkové zase brzo voňavý!
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Re: fotky
Díky doktore, ještě to není všechno, čekám na Lechovu zísilku a pak se teprve "vyřádím".
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
to Milda
Jo díky teplíčko si určo užiju. Copak se vůbec stalo, že nedorail CZERT??? Nezjistil to už někdo? Oba jezdci co bourali na Mlýnkách jsou v pořádku snad nic vážnějšího se nestalo. Oba měli obrovský štígro. Pavla jsem sice neviděl jak se to stalo, ale Márty měl obrovskou kliku. Vždycky když to jsou jen plechy či plasty zamrzí to, ale zdraví je určitě přednější.... A jak Ty Mildo, jak doma? Vše dopadlo v pohodě?
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Díky za zeptání,Petra ještě na operaci čeká,má ňákou sračku uvnitř muži milovaných orgánů,vzalo ji to akorát před Mlýnkama...
Kudla ji nemine.Zatím má ňáký prášky na bolest a běhá po vyšetřeních..
Je holt slabá na spodek...
Jestli se uskuteční ty jižní čechy,tak dojedu i sám.Tedy pokud nebude sníh....

Kudla ji nemine.Zatím má ňáký prášky na bolest a běhá po vyšetřeních..
Je holt slabá na spodek...

Jestli se uskuteční ty jižní čechy,tak dojedu i sám.Tedy pokud nebude sníh....
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- Motors
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Hlavní je že jsou oba zdraví a odnesli to bez větší úhony. Motorka se opraví,ale člověk by se musel hojit. U motorky to zamrzí, obě bly krasavice a zvlášť jedna, když vyhrála druhé místo o nej motorku srazu
Kdyby se to nastalo určitě má první mýsto. Tak opravujte ať je zase an co koukat.

KLE 500 -06 - prodaná
ZZR 600 -99 - šedá Míša - prodaná
>> CKC#606 <<
ZZR 600 -99 - šedá Míša - prodaná
>> CKC#606 <<