III. Československý Kawasaki sraz - Mlýnky 2008 (12.-14.9.)
- Frki
- Babyrider

- Kontaktovat uživatele:
První sraz, na kterém jsem se objevil...
A nemůžu si stěžovat, absolutní spokojenost. Teda, až na jednu věc, příště spím na penzionu, a ne v malé chatce, kde je chladněji než venku!
A ještě jednu věc pro příště. Rád bych stejně nádhernou obsluhu u baru.
PS.: Zapoměl jsem dodat. Taky jsem rád poznal ty co jsem poznal...zbytek snad příště.
A nemůžu si stěžovat, absolutní spokojenost. Teda, až na jednu věc, příště spím na penzionu, a ne v malé chatce, kde je chladněji než venku!
A ještě jednu věc pro příště. Rád bych stejně nádhernou obsluhu u baru.
PS.: Zapoměl jsem dodat. Taky jsem rád poznal ty co jsem poznal...zbytek snad příště.
Naposledy upravil(a) Frki dne ned zář 14, 2008 20:15:50, celkem upraveno 1 x.
Ninja ZX-6R '09
dojel jsem
Taky jsem dorazil v pořádku, cestou jsem si koupil 2 l burčáku a teď ho popíjím. Mějte se na shledanou.
Jary - Kawasaki ER 5
Srazík
Tak už jsem se taky dostal k webu. Samčusi Ty jsi asi jel přes Hrobice viď? Já jsem si to pak uvědomil. Chtěl jsem se rozloučit a dát cígo. Jinak jsi pěkně z ostra. Jinak děkuji za podařenou akci Lechovi, doktoroj bych chtěl poděkovat za krásnou cestu zpět s příjemným obědem. Samčusoj za tzo že to semnou vydržel až do Opatovic. Takže všem díky moc, taky se mi nechtělo domů..... Márty dojala mě Tvá zpráva
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
-
MamaAllain
Aj my sme prisli ok domov, do BA. Cestu sme si vybrali po nadhernych dedinkach a nasli sme krasnu pamiatku -stary mlyn.( Kuzelov ,na hornacku )Vstup bol dnes zadara a mohli sme si to popozerat aj zo vnutra. Bolo chladno ,ale nas hriala spomienka na dobru akciu a fain ludi v zelenom. Dakujeme a pozdravujeme
mamaAllain

- Roman - ZX12
- Easy slider

- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

-
kafkalibor
- Ghostrider

tak jsem dorazil v poradku do Trebovy a zitra pokracuju do Prahy. po par hodinach jsem konecne rozmrznul
sraz byl super, obavy z "masovy" akce byly zbytecny. mel bych jen 2 pripominky- souhlasim ze kapely se na nase akce opravdu nehodi a kdyz uz, tak ne zrovna kalepa Kozy, byly fakt otresny
druha vec- priste by to chtelo vytapeni i do malych chatek, rano jsem byl pekne zmrzlej
je skoda obou zborenych motorek, hlavne ze se nikomu nestalo nic vaznyho a odesli jste po svych
vsechno ostatni bylo fakt super a tesim se na dalsi akci 
je skoda obou zborenych motorek, hlavne ze se nikomu nestalo nic vaznyho a odesli jste po svych
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#