Změna barvy
- DoktorZRX
- Ghostrider
...ještě lak?
Ta barva i lak byl obyčejnej autokolor.Profíci používaj třeba 8 vrstev barvy a 6 vrstev bezbarvýho laku. 

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Takže pánové jako syn lakýrníká říkám doma nikdy nic!!!!! Lak se musí přešmirglovat, samozřejmně rukama ne bruskou (zrnitost tak 240 - 320), pak následuje kitování , broušení, plnič, broušení pak broušení pod vodu (zrnitost 600 - 1000) , barva několikrát a nakonec vrchní bezbarvý dvousloškový (většinou polyuretanový) lak. O tom že by tam něměl byt prach a barvu co de mimo by mnělo odsát odsávání ani nemluvím. Navíc by se to mnělo "zapéct" (asi 40 stupňů). Když to někdo dělá na 100% a fakt umí tak cena kolem 20 000 je úplně v normálu. Sám bych si na to netroufnul
Dak
CKC -015-
CKC -015-
hoši, vyserte se na lakování v garáži a podobný kraviny. Potřebuješ na to box a především hodně zkušenou ruku, jinak je to na hov..
A nezapomeňte, že kvalitu originálního laku NIKDY nedocílíte.
2x mi ve Škodovce stříkali na Octávce dveře a kapotu a stejně to nebylo ono, ani po přeleštění.
G.
A nezapomeňte, že kvalitu originálního laku NIKDY nedocílíte.
2x mi ve Škodovce stříkali na Octávce dveře a kapotu a stejně to nebylo ono, ani po přeleštění.
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
Hm, pokud to dáš do " levné lakovny", tak to vyjde tak na 3 - 5 tis (předpokládám že na ER 5 nemáš kapotáže
). Pokud si nakoupíš všechny potřebné serepetičky a uděláš to doma, tak tě to vyjde na stejné prachy. Ani v jednom případě nebude výsledek perfektní, ale pořád to bude daleko kvalitnější v té lákovně, než doma. Bych tak řek.

ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se lak co tam máš neobrousí tak se ta barva na to nechytne, nadělá ti to "puchýře" a nakonec se sloupe.Po přebroušení ti zůstanou jamky a ty se musí kitovat. Pak to fíkneš plničem a uvidíš že budeš kitovat ještě jednou
. Jednou sem si dělal ninju a to mně pomáhal otec a vbůbec to nebylo ono. Tak sem to dal do lakovny a je to tak na 80 %. Takže pokud nejsi lakýrník a nemáš box tak o tom radši ani neuvažuj. Fakt ti radím dobře.

Dak
CKC -015-
CKC -015-
- Gigantus
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
KOMU NENI RADY TOMU NENI POMOCI. Myslim ze Milhaus nechce slyset objektivni nazor. Takze jdi do toho Milhausi. Znam par lidi co tohle pochopili az kdyz si to zkusili a vysledek stal za hovno. Pak dej vedet jak to vypada a jak dlouho barva vydrzi.
MAM NEW MOTO.KAWA TO NENI-BYLO MI S VAMA FAJN KLUCI !MUJ ANDEL LITA STEJNE RYCHLA JAKO JA JEZDIM!
Pravdu máš !Dak-Ninja píše:Pokud se lak co tam máš neobrousí tak se ta barva na to nechytne, nadělá ti to "puchýře" a nakonec se sloupe.Po přebroušení ti zůstanou jamky a ty se musí kitovat. Pak to fíkneš plničem a uvidíš že budeš kitovat ještě jednou. Jednou sem si dělal ninju a to mně pomáhal otec a vbůbec to nebylo ono. Tak sem to dal do lakovny a je to tak na 80 %. Takže pokud nejsi lakýrník a nemáš box tak o tom radši ani neuvažuj. Fakt ti radím dobře.
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317