Jsem pro, naprosto chápu a zároveň se omlouvám za průtahy...KankX píše:ja jsem pro nenatahovat uz tak dlouhe cekani a pro me varianta A) ...chci si s nima jeste letos zajezdit, abych mohl porovnat rozdil proti starejm spuchrelotinam
OK, insh Allah! jdem do toho...dám na Vás, ( na moudřejší a operativnější! )ZdrahyZX9R píše:Mám superširoká řidítka, takže pokud bude mít někdo problém, budu to jájestli to KankX změřil a vyšlo mu max 2cm do plusu, nechal bych to na tom typizovaném...
vyhledal jsem si prispevek ktery prisel na tu "nesmyslnou delku" hadice 105cm... a mohu k tomu dodat jen tolik, ze nelze pocitat sirku bryli. viz obrazek, snad to z nej pochopite... maximalne by se dalo pocitat se sirkou toho rozdelovace, ten ma tak 4cm, ale vzhledem k tomu ze tato "nova" hadicka nebude naprosto vodorovne jako ten rozdelovac, tak z toho vyplyva ze o 2cm delsi hadicka nez ta druha musi stacit....666S999 píše:
!!!SYSTÉM2: obě přední hadice jdou k brzdičům přímo ! BEZ ROZDĚLOVAČE!!!
brzda přední: (orientace když sedím na motorce (pravá/levá)
1.) hadice k pravému brzdiči k brzdové páčce (blíže ...) délka 38 (od páčky k roz...)+42 (rozděl-brzdič) = 80 centimetrů
2.) hadice k levému brzdiči ( o "brýle" - rozteč předních vidlí cca 25 cm delší !) + 80 cm = cca 105 cm
3.) hadice zadní brzda = 46 cm
4.) hadice spojka = 110 cm
hadici 2.) jsem dal od oka...SOUHLASÍTE S DÉLKAMA???
JÁ SI VYMÝŠLÍM: chci hadice tak jak je v tomhle příspěvku, jen nevím přesně hadici č.:2