Zkušenosti ZRX 1200s
- kalupko
- Kontaktovat uživatele:
Zkušenosti ZRX 1200s
Ahoj hoši. Prodávám svoji ZX9R a poškuluju po nečem cestovnějším, no a protože chci ostat věrný značce, zvažuju ZRX 1200 s polokapotou.
Jaké s ní máte zkušenosti? Sport, cestování, spolehlivost, motor, komfort a tak dále, uvítám každou radu proč ano a taky proč ne.
vopred dík
Marek
Jaké s ní máte zkušenosti? Sport, cestování, spolehlivost, motor, komfort a tak dále, uvítám každou radu proč ano a taky proč ne.
vopred dík
Marek
ZX 9R, 2002 zelená
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
nekecej, nelibi ale co mas delat kdyz kaplicka na tebe nezbylamilda píše:Ahoj!
Rozhodně dobrá volba.Prohlídni si tady témata ZRX (jsou už dvě)
Moře informací!! I když tady většina lidí preferuje vzhledově kapličku á la Lawson...)
Za Eskovou polokapotou to fouká ještě míň a třeba mě se i líbí!!

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
No jo, ale udělat z Ska Rko je dost práce... nejen kalička, celý předek je trošku jiný, nálitky na brejlích, lešení, přístroje... Hmm jsem OT já vím. Sko je jednoznačně na cestování dobrá volba
na Rku sice moc nefouká, ale na Sku to bude obzvláště luxusní 

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Podvozek je plně nastavitelný, na dobrých gumách nemá chybu! Na ZX 9R jsem nejel, nemohu posoudit. Myslím, že i ZX 9R jde naladit na cestování, o tom ale ví víc např. ZUBR, ten na ní jezdí a pérování rozumí.kalupko píše:No....po prělousknutí diskuse na téma ZRX zvažuju taky Eddie verzi, líbí se mi obe varianty, ta polokapota bude spíš praktická záležitost, eddie je stylovka.
Zajímalo by mě, jak je to s podvozkem? Bude to o dost horší oproti ZX9R? Mašinu využívam tak 50/50 turistika a sport.
ZRX 1200 R
- DoktorZRX
- Ghostrider
Před rexem jsem 9ku měl a s rexem na sport to asi nebude. Už jen ta váha. Rexe si vyzkoušej a nejlíp správně nastavenýho. Ale na turistiku budeš spokojenej. Ikdyž ten sportkalupko píše:No....po prělousknutí diskuse na téma ZRX zvažuju taky Eddie verzi, líbí se mi obe varianty, ta polokapota bude spíš praktická záležitost, eddie je stylovka.
Zajímalo by mě, jak je to s podvozkem? Bude to o dost horší oproti ZX9R? Mašinu využívam tak 50/50 turistika a sport.

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
slaba fotka...kankxe mu ukaz jak hrne kolenem.....ten se na rexovi vubec nesere a i jedna hrava sestka rizena dobrym jezdcem mu neujede a to je musi vaha mezinamaDoktorZRX píše:Před rexem jsem 9ku měl a s rexem na sport to asi nebude. Už jen ta váha. Rexe si vyzkoušej a nejlíp správně nastavenýho. Ale na turistiku budeš spokojenej. Ikdyž ten sportkalupko píše:No....po prělousknutí diskuse na téma ZRX zvažuju taky Eddie verzi, líbí se mi obe varianty, ta polokapota bude spíš praktická záležitost, eddie je stylovka.
Zajímalo by mě, jak je to s podvozkem? Bude to o dost horší oproti ZX9R? Mašinu využívam tak 50/50 turistika a sport.![]()

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!