Gumy v zadnim kole
- Uncle
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Gumy v zadnim kole
Ahoj lidi,
mám dotaz. Nechal jsem si vyměnit gumy v zadnim kole které přenášejí výkon na zadní kolo a naopak jsou mačkány když se brzdí motorem.
Chci se zeptat jestli by nové gumy měly zcela vymezit vůli zadního kola vůči řetězu.
když podržim rozetu, tak se kolo je schopný se pootočit, aniž by zabralo za řetěz (na obvodu cca 2-3 cm).
Je to ok, nebo to mám nechat prověřit jestli to skutečně vyměnily. Dělal to kluk kterej motorky prodává a přez kterýho jsem to koupil, tak si myslim, že to vyměnil i když co je dneska jistý.
Je ta vůle normální?
mám dotaz. Nechal jsem si vyměnit gumy v zadnim kole které přenášejí výkon na zadní kolo a naopak jsou mačkány když se brzdí motorem.
Chci se zeptat jestli by nové gumy měly zcela vymezit vůli zadního kola vůči řetězu.
když podržim rozetu, tak se kolo je schopný se pootočit, aniž by zabralo za řetěz (na obvodu cca 2-3 cm).
Je to ok, nebo to mám nechat prověřit jestli to skutečně vyměnily. Dělal to kluk kterej motorky prodává a přez kterýho jsem to koupil, tak si myslim, že to vyměnil i když co je dneska jistý.
Je ta vůle normální?
#834 | ZX 10-R ´06 black. Kdo leští, má za tři ;-D
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Hele nevim, ale delal jsem to na svy Jawce a tam teda vule trochu byla, na obvodu by to udelalo tak ja nevim 1 max.2cm ale to ty 2cm spis ne nez jo takze jestli ty 2-3cm jsou fakt tolik tak si myslim ze to dobre neni...
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
takze mi to nedalo a zabehl jsem do garaze, kouknout se jak to s tou vuli je... ani na jedne motorce neni zadna vule, neboli neni mozno treba i jen 1mm pootocit rozetou proti kolu. Takze mi to prijde nejake hodne divne. Tak a ted se zeptam nemyslis nahodou vuli v prevodovce pri zarazenem rychlostnim stupni??? Jako ze mas zarazenou jednicku a muzes zadnim kolem pootocit o kousek dopredu nebo dozadu, tam by pak odpovidaly ty 2cm po obvode kola...
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- Uncle
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
NN, podržel jsem si rozetu a pootočil kolem tam a zpět a pokaždé se kolo pootočilo o kus samo, než se pohla rozeta. Vážně nevim, po té výměně se vlastnosti podle mě zlepšily, ale ta vůle tam je. Až budu doma, tak se na to skusim mrknout.KankX píše:takze mi to nedalo a zabehl jsem do garaze, kouknout se jak to s tou vuli je... ani na jedne motorce neni zadna vule, neboli neni mozno treba i jen 1mm pootocit rozetou proti kolu. Takze mi to prijde nejake hodne divne. Tak a ted se zeptam nemyslis nahodou vuli v prevodovce pri zarazenem rychlostnim stupni??? Jako ze mas zarazenou jednicku a muzes zadnim kolem pootocit o kousek dopredu nebo dozadu, tam by pak odpovidaly ty 2cm po obvode kola...
Myslim si, že je to vyměněné, ale ta vůle se mi nelíbí.
#834 | ZX 10-R ´06 black. Kdo leští, má za tři ;-D
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
zkouška:
zvedni kolo na stojánku (zadní
) zašlápni zadní brzdu (potřebuješ helfra, sám se nechytáš
) a fčíl vergluj!!! je vůle, není vůle??? rozeta/kolo?
Pže, jak píše Ladis, vůle by měla být 00 prd! (při zkoušení rukou...) 2-3 cm je TOYOTA - nic není nemožné

Pže, jak píše Ladis, vůle by měla být 00 prd! (při zkoušení rukou...) 2-3 cm je TOYOTA - nic není nemožné

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______