Z pádu si dělají spíš víc moje záda, bo když sem viděla že padá, tak jsem jí obětavě přeskočila a nechala jí spadnout radši na mětomas_cze píše:z toho padu si nic nedelej, to se spravi a z toho zes to vytocila si taky nic nedelejVeronica20 píše:Tak koukám, že to pískání (různého druhu) je tady asi věčné téma u 250.Já jsem sama zvědavá, čím mě ta moje žabka ještě překvapí..zatím jsem spíš překvapila já jí, když jsem jí už stihla položit v garáži
...ale zatím nemůžu ani moc experimentovat s těma otáčkama..snažím se to stále držet do těch 5tis. Týden jsem neměla možnost na ní jezdit, jsem stále na 500 najetých km a ještě si teda na rychlejší jízdu počkám..ale fňuk..nedalo mi to a stejně už jsem si to prakrát trošku "vytočila"..když ono to fakt tak moc
svádí
nikdo to nevydrzi
250R
- Veronica20
- Kontaktovat uživatele:
Ninja 250R - 08... VAMOS!!!
tak si zapamatuj, když padat, tak opatrně ... snad se ti to brzo spravi ... a motorka dopadla jak? snad ji tvoje záda zachránili ... bud hlavne rada ze ti nespadla za jizdyVeronica20 píše:Z pádu si dělají spíš víc moje záda, bo když sem viděla že padá, tak jsem jí obětavě přeskočila a nechala jí spadnout radši na mětomas_cze píše:z toho padu si nic nedelej, to se spravi a z toho zes to vytocila si taky nic nedelejVeronica20 píše:Tak koukám, že to pískání (různého druhu) je tady asi věčné téma u 250.Já jsem sama zvědavá, čím mě ta moje žabka ještě překvapí..zatím jsem spíš překvapila já jí, když jsem jí už stihla položit v garáži
...ale zatím nemůžu ani moc experimentovat s těma otáčkama..snažím se to stále držet do těch 5tis. Týden jsem neměla možnost na ní jezdit, jsem stále na 500 najetých km a ještě si teda na rychlejší jízdu počkám..ale fňuk..nedalo mi to a stejně už jsem si to prakrát trošku "vytočila"..když ono to fakt tak moc
svádí
nikdo to nevydrzi
No byly to teda manévry...
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Veronica20 píše:Z pádu si dělají spíš víc moje záda, bo když sem viděla že padá, tak jsem jí obětavě přeskočila a nechala jí spadnout radši na mětomas_cze píše:z toho padu si nic nedelej, to se spravi a z toho zes to vytocila si taky nic nedelejVeronica20 píše:Tak koukám, že to pískání (různého druhu) je tady asi věčné téma u 250.Já jsem sama zvědavá, čím mě ta moje žabka ještě překvapí..zatím jsem spíš překvapila já jí, když jsem jí už stihla položit v garáži
svádí
nikdo to nevydrzi
No byly to teda manévry...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- Veronica20
- Kontaktovat uživatele:
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
největší gól:
kluk s holkou na benzince: pokýval na ní hlavou v helmě (což mělo znamenat: držíš???) holka kývla (myslela na něco jiného...) kluk pustil motku a odešel zaplatit - jemu za zády se motorka kácela i s holčinou na zem...farmář píše:no vidíš!nic si z toho nedělej,v Pády jsem popisoval, jak jsem se po dojetí unavenej na parkovišti položil podobně i s motorkou
kdysi.... takže už jsme minimálně dva
Je to příhoda: jeden kamarád vykládal
Není lepší dát na stojan i s babou???
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Re: největší gól:
Motorku na stojan a holcinu na zem pred motorku.... Pak se nemuze nic stat...666S999 píše:kluk s holkou na benzince: pokýval na ní hlavou v helmě (což mělo znamenat: držíš???) holka kývla (myslela na něco jiného...) kluk pustil motku a odešel zaplatit - jemu za zády se motorka kácela i s holčinou na zem...farmář píše:no vidíš!nic si z toho nedělej,v Pády jsem popisoval, jak jsem se po dojetí unavenej na parkovišti položil podobně i s motorkou
kdysi.... takže už jsme minimálně dva
Je to příhoda: jeden kamarád vykládal- nám se to s Blankou nestalo...fuck, nelžu!
Není lepší dát na stojan i s babou???
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!