No, vzhled výfuku je věc názoru, tak taky jeden přidám (překvapivě ten můj).
Je fakt že origo výfuk není žádná velká krása, chrom bych nechal klasickejm naháčům, čoprům a čínskejm motokolům, takže se vůbec nedivím, když se někdo tý nádhery bude chtít zbavit.
Výfuk pod sedlem se mi docela líbí, přestože vyobrazený zpracování koncovky není nic moc. Tepla z výfuku bych se nebál, pokud bude dobře udělanej a nevylítá vata po 100 km, tak to musí být o.k., zvlášť karbonový provedení musí být v pohodě, já na svůj výfuk i po 500 km v pohodě dám ruku je jen tak trochu ohřátý - odhadem 50 stupňů, u origo výfuku bych si z ruky udělal propečenej steak, však mám taky na noze jednu "památku"

. Na fotce mě ale zaujalo vedení svodů - vedou nad kyvkou a pak je zřejmě vidět kousek svodu před kyvkou vedoucí směrem nahoru, to je to vedený přes motor

nebo vedle motoru jak u endura? Docela rád bych ten bastl viděl odstrojenej, ale já bych to dal udělat klasicky vedle kyvky. Svody udělá výrobce výfuku na míru (tím pádem by zbývalo zaměřit se na domácí "značky").
A ještě jeden můj osobní názor - zrovna tenhle typ trombónu se mi tvarem vůbec nelíbí. Třeba bych si zvyknul, ale první dojem nic moc. A taky to dlouhý táhlo držáku maskovaný metodou černýho divadla mi přijde dost ošklivý. Ale to je jen a jen můj názor a předpokládám že když to u Yoshimury vyráběj, tak se to někomu líbit musí.