III. Československý Kawasaki sraz - Mlýnky 2008 (12.-14.9.)
-
- Ghostrider
Pro Marka:neslyšel a ani nepil,si chtěl říct.Njn,aspoň je tu další tip pro mně na příští rok,u nás pod Blaníkem je taky hezky.
Pro Lecha:Nech to bejt,dyk je to putna.Apropo,ty hlavice se nechaj pučit,třeba,ale chápu náčelníka,že se stim nechce zabejvat.Na co si přidělávat starost navíc,no ne?
Pro Lecha:Nech to bejt,dyk je to putna.Apropo,ty hlavice se nechaj pučit,třeba,ale chápu náčelníka,že se stim nechce zabejvat.Na co si přidělávat starost navíc,no ne?
VN 1500 nomad
Kawa=Káča
Kawa=Káča
-
- Ghostrider
-
- Ghostrider
Mlýnky
Chlapi já můžu vyjet z Hradce Králové okolo 17, takže do Strážnice se dostanu tak okolo 10. Jak dál ze Strážnice? Jak to je ještě daleko. Bude ještě branka otevřená, abych se dostal dovnitř?Díky
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mlýnky
Prosimte co resis??? My nevyrazime z Teplic pred 16 hodinou a mam to krapet dal jak tyZRX 1984 píše:Chlapi já můžu vyjet z Hradce Králové okolo 17, takže do Strážnice se dostanu tak okolo 10. Jak dál ze Strážnice? Jak to je ještě daleko. Bude ještě branka otevřená, abych se dostal dovnitř?Díky

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- DoktorZRX
- Ghostrider
Budu kolem 18tý v Brně, můžem jet spolu. Z Brna to je 80km takže příjezd určitě dřív než v desetZRX 1984 píše:Chlapi já můžu vyjet z Hradce Králové okolo 17, takže do Strážnice se dostanu tak okolo 10. Jak dál ze Strážnice? Jak to je ještě daleko. Bude ještě branka otevřená, abych se dostal dovnitř?Díky

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
Re: čau
LehuLech píše:"new post" to jako kam? A jak to funguje,že mi nic nedošlo.No nebudu z toho dělat kovbojku a mažu tě ze seznamu a basta.Alarm píše:Lehu neboj nic, mapku má, já jsem ji totiš prodal bratrovi, ale nevím jestli dojede, má teď dovolenou a pak se vrací na půl roku do bosny.Lech píše: Pořád mi nic nedošlo.Doufám že tomu,komus ji prodal, přbalils i mapu na Mlýnky.![]()
Lehu posílal jsem ti to na new post, tak to tam musích mít, myslím že jinej lech tu není, tak myslím že to je poslaný správně.
je fakt možný že jsem to zkurvil, tak se na mě nezlob, ale fakt jsem to psal, děkuju ti a doufám že se tam potkáme.

<b>dojet je můj cíl </b>
Já mám možnost vyjet z Hradce tak kolem třetí a tak pojedu pomaluKankX píše:Prosimte co resis??? My nevyrazime z Teplic pred 16 hodinou a mam to krapet dal jak tyZRX 1984 píše:Chlapi já můžu vyjet z Hradce Králové okolo 17, takže do Strážnice se dostanu tak okolo 10. Jak dál ze Strážnice? Jak to je ještě daleko. Bude ještě branka otevřená, abych se dostal dovnitř?Díky

Samčus ZRX
""CKC_481""
""CKC_481""
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
no, muze to byt jedna z variant, ono bude zalezet na tom jake bude pocasi, jestli budeme spechat apod. Ja myslim ze na miste neco vymyslimeSamčus píše:Já mám možnost vyjet z Hradce tak kolem třetí a tak pojedu pomaluKankX píše:Prosimte co resis??? My nevyrazime z Teplic pred 16 hodinou a mam to krapet dal jak tyZRX 1984 píše:Chlapi já můžu vyjet z Hradce Králové okolo 17, takže do Strážnice se dostanu tak okolo 10. Jak dál ze Strážnice? Jak to je ještě daleko. Bude ještě branka otevřená, abych se dostal dovnitř?Díkya v poho ale v něděli bychom mohli jet společně domů. Kanku, ty pojededeš taky asi přes Hradec ?

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
JENŽE JÁ V BRNĚ BUDU TAK KOLEM 19, v 18 budu v okolí Svitav. Mám batůžek, kterej se tak trošku bojí, takže pojedu rozumně.DoktorZRX píše:Budu kolem 18tý v Brně, můžem jet spolu. Z Brna to je 80km takže příjezd určitě dřív než v desetZRX 1984 píše:Chlapi já můžu vyjet z Hradce Králové okolo 17, takže do Strážnice se dostanu tak okolo 10. Jak dál ze Strážnice? Jak to je ještě daleko. Bude ještě branka otevřená, abych se dostal dovnitř?Díky
To Ladis, jo v pohodě v neděli m ůžem jet určo společně na HK
To Kanx. Já se bojím jen o večeři a věřím, že tam dorazíme ve stejnou dobu, protože jak Tě znám, máš to na 4 hoďky až od Vás
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Kua draku, tak doufám, že to nakonec klapne!KING píše:Tak to vypadá že se asi taky dostavím dnes klesla šance na služební cestu na 50%.Vše se ukáže až v úterý a potom posílám pm. A propustku od manželky mám taky![]()

To sice psal Samčus, ale i my to máme v neděli domů tak trochu na Hradec, takže společně můžem určo vyrazit, budeme mít víc, jak půl společné cesty, odpojíme se 40 km před Svitavama!ZRX 1984 píše:To Ladis, jo v pohodě v neděli m ůžem jet určo společně na HK

Jinak při cestě tam plánujeme být kolem 16 hodiny v Brně, tak komu tento čas pasuje a přidal by se, nechť dá vědět!

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********