jela a nejede
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
jela a nejede
...mam dlouhou travu a tak vytahnu sekacku, nastartuju a sekam, sekam, sekam. Najednou se motor zastavi (nesekam). Chci ho nastartovat ale za ten provaz nejde zatahnout. Je to zadreny??? No je to skoro stejnej motor jak v motorce (4takt) tak by mi tady snad mohl nekdo neco poradit.... mam ji vzit a vyhodit, nebo se s ni srat a opravovat???
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
to nebude zadreny chybu hledej v navijaku starteru...zadreni predchazi zvuky co tam nepatri...a to ty jako ghostrider urco slysels...odspodu rozebrat vycistit...slozit a jedes dal
no a benzin tam je ze jo ??? a filtr radne vycisten zejo ???

ta vrtule zespod se musi pomoci ruky krasne tocit....do obou stran pri vypnutem motoru

no a benzin tam je ze jo ??? a filtr radne vycisten zejo ???

ta vrtule zespod se musi pomoci ruky krasne tocit....do obou stran pri vypnutem motoru

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- farmář
- Ghostrider
Hondu AGV OHC jsem nechtěl, máčí si rozvoďák v oleji. Mám Brigse 6,5 HP OHV....
když se takhle ucpe je ucpanej nůž bordelem.Jestliže ne-e, k tomu nejde otočit ručo (bez botky na svíčce) nožem, něco se pochroumalo. Rozebrat a při větší závadě věz, že třeba Honda 160 AGV stojí v jůessej 230 doláčů motor komplet novej....dokud ej kurz zmrvenej...otázkou je porto. 

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
tak uz jsem to vyresil... dosel jsem do Husqarny a koupil novou
Jinak je opravdu zadrena, ten kdo ji naposledy zespodu cistil, tak ji polozil na bok a vytekl z ni olej... no a nic nerekl, v tichosti vratil do domku a me se dnes bez toho oleje zadrela
Tak a samozrejme vam tady nemuzu rikat kdo to byl
P.S. stejne nemela pojezd a musel sem se na ni odstrkovat... ted uz to bude lepsi

P.S. stejne nemela pojezd a musel sem se na ni odstrkovat... ted uz to bude lepsi

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
jinak diky za rady 
P.S. ...jo a divne zvuky jsem nepozoroval, protoze mela prasklej kryt vyfuku a vytrzenej plechovej kryt motoru a tak rincela jako krava normalne... to jen na vysvetlenou, abych tady od Martyho neposlouchal ze jsem uplne blbej

P.S. ...jo a divne zvuky jsem nepozoroval, protoze mela prasklej kryt vyfuku a vytrzenej plechovej kryt motoru a tak rincela jako krava normalne... to jen na vysvetlenou, abych tady od Martyho neposlouchal ze jsem uplne blbej

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer