Parkování akce zima 08/09
Parkování akce zima 08/09
Akce zima 08/09, přihlášky nejpozdeji do 30 září za cenu Kč 550,-/měsíc, bez rozdílu mota, běžná cena Kč 700,-/měsíc
Veškeré servisní úkony pro dlouhodobé odstavení zdarma
Veškeré servisní úkony pro dlouhodobé odstavení zdarma
Osobně mám garáž v baráku,takže tento druh služeb vyhledávat nemusím,ale jen tak ze zvedavosti bych se tě chtěl zeptat... Psal si že je hlídaná,ale ono je hlídaná a hlídaná a nějaký malinký procento pro čorkaře se vždycky najde,proto mě zajímá,kdyby se tam někomu mašina vytratila,jak se věc bude řešit a jestli by viděl aspon nějaký prachy... Odpovědi typu "ke mě se nedostanou,neberu" Díky za odpovědDoctor píše:super je hlídáná, vytápěná a s koberečkama na zemi?

Jinak ti to přeju a doufám že se ti bude dařit,člověk nikdy neví,co se mu kdy může hodit...
zaplatí to pojištovna, neb jsou to prostory autoservisu ve kterém stojej auta a nerad bych to platil i když jsem udělal hodně abych dobře spal, parkuje se v kanceláři která má 70metrů a mně stačí 4 zbytek jsou motkyMiMoZa píše:Osobně mám garáž v baráku,takže tento druh služeb vyhledávat nemusím,ale jen tak ze zvedavosti bych se tě chtěl zeptat... Psal si že je hlídaná,ale ono je hlídaná a hlídaná a nějaký malinký procento pro čorkaře se vždycky najde,proto mě zajímá,kdyby se tam někomu mašina vytratila,jak se věc bude řešit a jestli by viděl aspon nějaký prachy... Odpovědi typu "ke mě se nedostanou,neberu" Díky za odpovědDoctor píše:super je hlídáná, vytápěná a s koberečkama na zemi?
Jinak ti to přeju a doufám že se ti bude dařit,člověk nikdy neví,co se mu kdy může hodit...

Doctor píše:super je hlídáná, vytápěná a s koberečkama na zemi?Z. píše:Není brzo myslet na zimní spánek?![]()
![]()
![]()
Jinak mám v garáži taky volné místo pro 1-2 stroje. Zadarmo.

Ne vážně. Kdyby jste někdo chtěli schovat na zimu motorku tak vězte, že u mě je místa dost. Howgh.
Naposledy upravil(a) Z. dne pát srp 29, 2008 23:11:41, celkem upraveno 1 x.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<