Znamej Bral Caberga v Přeově v Asteru a přez zimu pujde taky na reklamačku... Já bral v BikersCrown helmu Nitro pro mladou a vpohodě. Asi o 1500-2000 levnější než v Přerově...Honza-Zed píše:Nevim nevim, ja jsem kupoval slecne v Bikeru helmu ,,Caberg"(uz byla na reklamaci) a kalhoty(zatim dobry)... Nemam tuto firmu v oblibe, ale bohuzel mi nic jineho nezbylo, nez koupit u nich(casova tisen)... Trh je veliky, zkus jeste kouknout do jinych kramu... Vim, maji tam siroky vyber ve vsech velikostech, ale koukni jeste nekam...maxim87 píše:Vyberove rizeni na obleceni nakonec vyhral Bikers Crown.
Kawasaki Ninja 250R ´08- chcem vediet vsetko
- Motors
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
KLE 500 -06 - prodaná
ZZR 600 -99 - šedá Míša - prodaná
>> CKC#606 <<
>> CKC#606 <<
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem teď v Mostě dodrbal plexi a nemohl jezdit, rozjel jsem se do Bikers crownu pro helmu.... Zkusil jsem jeden Caberg, jedno Nitro, druhý Caberg, druhé Nitro... A dojem, který na mě tyhle dvě značky zanechaly se dá shrnout do jednoho slova - hrůza děs.....
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- Motors
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Tak Nitro, co sem slyšel má prej horší zpracování,ale já i Mladá sme zatím spokojeni.volkswagen píše:Když jsem teď v Mostě dodrbal plexi a nemohl jezdit, rozjel jsem se do Bikers crownu pro helmu.... Zkusil jsem jeden Caberg, jedno Nitro, druhý Caberg, druhé Nitro... A dojem, který na mě tyhle dvě značky zanechaly se dá shrnout do jednoho slova - hrůza děs.....
KLE 500 -06 - prodaná
>> CKC#606 <<
>> CKC#606 <<
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Nejsem znalec a nepohybuju se v cenách přileb za 15 tis.
Ale už to tady zaznělo,že helma může být drahá kvůli materiálu-váze a např. její hlučnost nebo větrání můžou být na pikaču...
Je to tak ne?
V Bikers je fajn,že většinou maj všechny velikosti od každý helmy ,co nabízí.(A PUJČUJOU NA MOTORKU VYZKOUŠET)
U nás v Plzni si vyberu helmu zkusím vystavenou vellikost,maximálně ještě jednu jinou a konec.Objednat.To nelze.
Caberg mám asi rok a po AGV Daemon pozitivní změna,vnitřní plexi super,vrchní mají rezervní,na skladě.
Petra jezdila v Sharku,synátor si ho půjčil na 125ku a dojebal ho,tak jsme byli taky vybírat v Bikers a nakonec má tu samou jako já,v úplně jinej barevnej kombinaci a je nadšená.
Míň kraválu,míň do ní fouká(s tím měla předtím problémy)Vnitřní plexi nadšená...Samá pozitiva!!
Není to nějakej zázrak za málo peněz,ale za ty prachy -slušný.
Ale už to tady zaznělo,že helma může být drahá kvůli materiálu-váze a např. její hlučnost nebo větrání můžou být na pikaču...
Je to tak ne?
V Bikers je fajn,že většinou maj všechny velikosti od každý helmy ,co nabízí.(A PUJČUJOU NA MOTORKU VYZKOUŠET)
U nás v Plzni si vyberu helmu zkusím vystavenou vellikost,maximálně ještě jednu jinou a konec.Objednat.To nelze.
Caberg mám asi rok a po AGV Daemon pozitivní změna,vnitřní plexi super,vrchní mají rezervní,na skladě.
Petra jezdila v Sharku,synátor si ho půjčil na 125ku a dojebal ho,tak jsme byli taky vybírat v Bikers a nakonec má tu samou jako já,v úplně jinej barevnej kombinaci a je nadšená.
Míň kraválu,míň do ní fouká(s tím měla předtím problémy)Vnitřní plexi nadšená...Samá pozitiva!!
Není to nějakej zázrak za málo peněz,ale za ty prachy -slušný.
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
ono jsou i cestovni helmy za 15... zalezi na tom na co helmu potrebujes. Kdo chce nehlucnou, hleda mezi cestovnima, komu zas hluk nevadi, hleda mezi sportovnima. Vetsina vetsich znacek ma ruzne rady helem pro ruzne urceni. A cestovni helma za 3.5 urcite nebude tak kvalitni, jako cestovni helma za 15. Ale pokud si koupis helmu sportovni, urcenou na okruh, s maximem vetrani, je logicky, ze bude hlucna, i kdyz bude stat treba 10-15 tisic
Montujou se tu dohromady hrusky s jabkama...

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ani mi nešlo o cenu, ale přišlo mi divné, že u helmy za 8 litrů (což bylo to nej, co tam měli) mi nešlo otevřít plexi, neb se křížilo....KankX píše:no figl je v tom co vsechno uz si na hlave vozil... kdyz ma VW helmu za 15tis tak pak mu samozrejme ani Caberg ani Nitro s cenou za 5tis (za nevyssi model) logicky nemuze vyhovovat. Tak to proste je...
Kromě toho se na tu mou škebli žádná z těch helem pořádně nevešla

Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
Tady je pokec... tady je OT povolen
akorat majitele tohohle odkazu to muze stvat 
Nevim presne, ptej se kanxe -ten je na nehlucny prilby... pokud on o necem rekne, ze je to ok, tak to tak je. Jen je tu problem aby ti sedla... Ja cestovni neshanel. Ja shanel helmu na okruh, pze mam silnici. U me slo spis o max. vetrani (krom bezpecnosti samo) Takze mam AGV Ti-tech. Vysla me z nemecka na krasnych 8750 i s postovnym az ke me do prace. Ale cestovni urco neni. Huci v ni jak prase, ale to se u helmy na okruh predpoklada. To vetrani holt huci no
Ale me to neva. Neco utlumi kukla a jinak ja ten vitr rad. Kdyz by me to zaclo stvat, budu resit spunty
Ale pro tebe bych ji urco nedoporucoval. Takze se radsi zeptej turisty kanxe

Nevim presne, ptej se kanxe -ten je na nehlucny prilby... pokud on o necem rekne, ze je to ok, tak to tak je. Jen je tu problem aby ti sedla... Ja cestovni neshanel. Ja shanel helmu na okruh, pze mam silnici. U me slo spis o max. vetrani (krom bezpecnosti samo) Takze mam AGV Ti-tech. Vysla me z nemecka na krasnych 8750 i s postovnym az ke me do prace. Ale cestovni urco neni. Huci v ni jak prase, ale to se u helmy na okruh predpoklada. To vetrani holt huci no

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Pozorne tohle sleduju, protoze bych si chtel next year taky koupit nejakou spis cestovni za neco mezi 7 az 10t treba takze me to moc zajima co z tohodle "vypadne", ale mam pocit, ze KankX tohle tema neotevre - takze neodepise...
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...