Takže "škarohlídi" budou mít více času na nerušené debaty.
III. Československý Kawasaki sraz - Mlýnky 2008 (12.-14.9.)
- Lech
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Live and Steel
Tak dneska mi volal Chemik(vedoucí skupiny) že zpěvák odjíždí na dovolenou a o víkendu co bude náš sraz nebude zde ale na Šumavě.

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Re: Live and Steel
Ono někdy méně znamená více...Lechu, nedělej si z toho hlavu, i bez nich to bude super!Lech píše:Tak dneska mi volal Chemik(vedoucí skupiny) že zpěvák odjíždí na dovolenou a o víkendu co bude náš sraz nebude zde ale na Šumavě.
Takže "škarohlídi" budou mít více času na nerušené debaty.![]()
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
Ohledeně vyjížděk, ono se to nějak vyvrbí - kdo bude chtít jet v tlupě pojede, kdo nebude chtít, nepojede (z většiny lidí co znám, tak je zrovna tahle část nijak nebere - víc než 5 motorek je na prd). Je fajn že Lech vymyslel trasy, bude na výběr a předpokládám, že se na těch trasách stejně utvoří menší skupin ky, které si to pojedou podle vlastní chuti a s drobnými změnami..
Ohledně muziky, tak nějak je mi to jedno - pokud s tím měl Lech nějaké zařizování tak to je škoda, ale pokud si týden před domluvenou akcí kapela uvědomí že vlastně nemůžou, tak ať jdou klidně do prdele..
Ohledně muziky, tak nějak je mi to jedno - pokud s tím měl Lech nějaké zařizování tak to je škoda, ale pokud si týden před domluvenou akcí kapela uvědomí že vlastně nemůžou, tak ať jdou klidně do prdele..
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
- spit 40
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Tak je to možná nebezpečné, ale když tam nebude nikdo dělat blbosti a pojede se normálně tak by to mohlo byt super. Pomalé to třeba jet, ale ten dobrý pocit, když před sebou vidíš tlupu motorek a ten řev tak ten je nenahraditelný. A udělali bysme určitě hodně parády, k Trampovi by se jelo ve skupině a odjíždět by se mohlo třeba jednotlivě a rychleji. A ani by se nemuselo k Trampovi, prostě jenom tak někam se podívat, de o ten dobrý pocit ne?
Tak jestli s tím nesouhlasíte, tak neva byl to jenom nápad.
[/quote]

ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...
Zelená perleť
...no.221...
Tramp je modla...nikdo mi to nevymluvi...mam to za skororohem ale jezdim tam moc a moc hrozne rad....a tym nahodni jezdci videt tlupu kawastroju jen by mlaskli...
jinak jedu kamkoli...s vama kamkoli....ale na tutti slovenska baba se buchlakum nevyrovna...a pokud tam nebudou policajti tak ted jak je tam uzavreno,omezeno se jim nevyrovna nic....jen okruh...ale tam asi nepojedem

jinak jedu kamkoli...s vama kamkoli....ale na tutti slovenska baba se buchlakum nevyrovna...a pokud tam nebudou policajti tak ted jak je tam uzavreno,omezeno se jim nevyrovna nic....jen okruh...ale tam asi nepojedem
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- Gina
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
re
Ja si zaspievam s Martym....
Teda ak mi nebude zase zle od hlavy ako dnes v noci a včera
Pre pomalíkov-ziadne strachy, nie vsetci majú ,, veľké motorky,, a jazdia ako blázni
Pre pomalíkov-ziadne strachy, nie vsetci majú ,, veľké motorky,, a jazdia ako blázni
Gina- GPZ500S/2001
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Re: re
presne jak Gina napsala... Gina ma "malou motorku" a jazdi ako blazenGina píše:Ja si zaspievam s Martym....Teda ak mi nebude zase zle od hlavy ako dnes v noci a včera
![]()
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira