ZRX klín pod motor od Ermax
- blackbiker
- Easy rider
ZRX klín pod motor od Ermax
prodám klín pod motor od Ermaxu za 2000,-Kč (běžná cena v obchodě 4850,-Kč bez laku) - blackbiker@email.cz

Naposledy upravil(a) blackbiker dne ned čer 07, 2009 07:28:26, celkem upraveno 9 x.
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
bohuzel nejsi, uz jsem ho Zdrahymu dovezl... a zavahal jsi byl nalakovany presne v tve barve, Zdrahy ho musi prelaknout do metlyPavel ZRX píše:Ten podsedláček by se líbil i mě, ale Zdrahy byl první zájemce. Takže, kdyby se z nějakýho důvodu obchod neuskutečnil, jsem v pořadí.ZdrahyZX9R píše:Čéče podsedlák beru, klín mámpošlu ti na PMko adresu, pošli to prosím dobírkou.. Ještě otázečka - má to barvu, nebo je to bílý ABS??

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Nekecej, takovou barvu mají v republice tří rexové, nevěřím!KankX píše:bohuzel nejsi, uz jsem ho Zdrahymu dovezl... a zavahal jsi byl nalakovany presne v tve barve, Zdrahy ho musi prelaknout do metlyPavel ZRX píše:Ten podsedláček by se líbil i mě, ale Zdrahy byl první zájemce. Takže, kdyby se z nějakýho důvodu obchod neuskutečnil, jsem v pořadí.ZdrahyZX9R píše:Čéče podsedlák beru, klín mámpošlu ti na PMko adresu, pošli to prosím dobírkou.. Ještě otázečka - má to barvu, nebo je to bílý ABS??
ZRX 1200 R
- blackbiker
- Easy rider
Jak uz rekl KankX uz je u Zdrahyho takze bohuzelPavel ZRX píše:Ten podsedláček by se líbil i mě, ale Zdrahy byl první zájemce. Takže, kdyby se z nějakýho důvodu obchod neuskutečnil, jsem v pořadí.ZdrahyZX9R píše:Čéče podsedlák beru, klín mámpošlu ti na PMko adresu, pošli to prosím dobírkou.. Ještě otázečka - má to barvu, nebo je to bílý ABS??

- blackbiker
- Easy rider