III. Československý Kawasaki sraz - Mlýnky 2008 (12.-14.9.)
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak mám takový pocit jak asi Maverick. se pořád stresujete.Však je to jakoby soukromá akce a právě že je to mimo město a nějaký veřejný kemp.
Takže dalo by se říct že jsme uzavřená společnost.Nechápu kdo by tam měl dojít z civilistů-nemotorkářů.
Budou hrát na té terase z boku.Tam co hraje někdy nějaká counntry kapela.Malej plácek.Se tam vleze pár posluchačů...
Komu se to nebude líbit tak příští rok nedojede.Může si přece vybrat z dalších srazíků pro třicet lidí.Mi to chcete znechutit nebo co.
Takže dalo by se říct že jsme uzavřená společnost.Nechápu kdo by tam měl dojít z civilistů-nemotorkářů.
Budou hrát na té terase z boku.Tam co hraje někdy nějaká counntry kapela.Malej plácek.Se tam vleze pár posluchačů...
Komu se to nebude líbit tak příští rok nedojede.Může si přece vybrat z dalších srazíků pro třicet lidí.Mi to chcete znechutit nebo co.
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Neeee Lechu nee, neboj tesim se - konecne mam cas byt na srazu i cely vikend a proto (jestli pozorujes) uz se mirnim, protoze jaky to tam bude uz se tady toho o tom napsalo fakt hodne a tak - nechame se prekvapit - musim uznat, ze jsi se toho chopil s nejvetsi zodpovednosti a proto verim, ze to dopadne tak jak pises a tvuj sraz bude kazdym rokem nejvetsi setkani Kawy v CR+SK...
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
CKC#824
...pursuit is futile...
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jo chtěl bych aby by to bývalo vždy jako největší setkání nás členů a příznivců Kawasaki.Ale občas mám strach že takovýma některýma příspěvkama právě ty co na srazy nikdy nejezdí a uvažují že by dojeli alespoň na tento,to odradí.To se pak může pořadatel pak snažit sebevíc. Mám takový dojem že se každý rok bude pořádat více srazíků a tam budou dojíždět jen ti z místních krajů.takže pořád bude většina takových těch "komorních".
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Vis mezi nama - jestli to opravdu neni to co tady ty lidicky chtej...
a musim nesouhlasit - byť jsem od Prahy - prijel jsem kam jsem mohl a kde jsem nebyl tak bych nebyl ani kdyby to bylo u nas v Beroune takze asi tak...
Nevěš hlavu... ty ses toho chytnul opravdu zodpovedne a nej sraz by to fakt mohl byt, ale je otazkou co to "grooo" tohodle klubu chce - jak rikaji nekteri lidi tady z klubu, republiku mame malou takze kdyz tam budou dobri lide prijedu kamkoliv a ja to mam stejne...
a musim nesouhlasit - byť jsem od Prahy - prijel jsem kam jsem mohl a kde jsem nebyl tak bych nebyl ani kdyby to bylo u nas v Beroune takze asi tak...
Nevěš hlavu... ty ses toho chytnul opravdu zodpovedne a nej sraz by to fakt mohl byt, ale je otazkou co to "grooo" tohodle klubu chce - jak rikaji nekteri lidi tady z klubu, republiku mame malou takze kdyz tam budou dobri lide prijedu kamkoliv a ja to mam stejne...
JAWA 350 Style OilMaster
CKC#824
...pursuit is futile...
CKC#824
...pursuit is futile...
lech se snazi...nikdo mu to nebere....je to snaha a to se ceni...
za sebe s Misakem souhlasim tak nejak naplno.....uz jsem to psal jako jeden z prvnich.....moc velky hukot nemusim...a kdyby se stalo ...coz je velmi pravdepodobne...jak psal doktor....byl bych zklaman a mozna i nekomu hnaty prerazil....
za sebe s Misakem souhlasim tak nejak naplno.....uz jsem to psal jako jeden z prvnich.....moc velky hukot nemusim...a kdyby se stalo ...coz je velmi pravdepodobne...jak psal doktor....byl bych zklaman a mozna i nekomu hnaty prerazil....
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Znechutit ti to urcite nechci, to v zadnem pripade... Spis, aby se to drzelo stale v nejakych mezich a neprerostlo to... Ja vim, ze to mas ohlidane, ale nikdy nerikej nikdy...Lech píše:Jo tak mám takový pocit jak asi Maverick. se pořád stresujete.Však je to jakoby soukromá akce a právě že je to mimo město a nějaký veřejný kemp.
Kapely mi nevadi, spis ten striptyz... Misto tohoto, bych udelal za vylozeny naklad, pulnocni ohnostroj...
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
fofrbus
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
fofrbus
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že si dokážeme navzájem mašiny pohlídat. Pokud uvidím nekoho jebat do nekteré kawy (nebo i další mašiny) tak zalarmuju lidi a vysvětlí se mu, co je dovoleno a co ne. Samozřejmně by se mněla na místě udělat nejaká pasivní ochrana, třeba páska bo tak. Na místě se uvidí co a jak. Blba člověk najde i v malém počtu lidí. Toš tak
Dak
CKC -015-
CKC -015-
- spit 40
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že tohohle se snad bát nemusíme,Mlýnky jsou takový konec světa.....DoktorZRX píše:Budu se opakovat, pokuď bude hrát kapela venku tak mám obavy: přiláká to určitě jejich fanoušky a nechci vidět nikoho cizího napitýho motat se mezi zaparkovanejma motorkamaLech píše:Hrát se bude (myslím muzika)jen asi 3 hodiny za celej víkend.Tzn. v pátek večer. budou hrát kluci na terase nebo dole v suterénu. pokud si budete chtít nerušeně poplkat tak klidně v jídelně.
Vy máte ale nějakýho strachu z hluku.
ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...
Zelená perleť
...no.221...
no uz se to blizi.....no stress ale na me samotneho nepusobi verohodne to ze jestlize se rozkrikne ze se na mlynkach neco deje....cokoli...i kreteni co nemaj co na praci po nocich by se mohli v nasem motoparku vesele pobavit....to bych byl nerad
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť se tam najíždí tou malou brankou (snad si to ještě pamatujete coste tam byli loni) a ta se na noc zavře a zamkne i kdyby to mělo být i řetězem.strachoprdové A kdo nebude účastník srazu a bude se pohybovat kolem chatek tak dostane do držky!
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- spit 40
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Nenašel by se asi nikdo kdo by ti to chtěl znechutit,je v tom spousta práce a že to děláš sám si zaslouží jen obdiv.Spíš je tu strach protože taková účast pokud všichni nahlášení přijedou tu ještě nebyla a kdybych nevěřil že to bude dobrý tak se nehlásím na celý víkend.A byla by škoda kdyby si někteří členové řekli že příště už ne protože jestli je něčím tento sraz vyjímečný tak tím že je" mezinárodní ".Je to jen na tobě jak to zvládneš.Pokud bych mohl jednu výhradu tak bych se přimlouval aby se vyjížďka nedrobila a jeli jsme společně.Na Haluzické to tak bylo a bylo to super.Lech píše:Jo tak mám takový pocit jak asi Maverick. se pořád stresujete.Však je to jakoby soukromá akce a právě že je to mimo město a nějaký veřejný kemp.
ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...
Zelená perleť
...no.221...