výfuk pod sedlem zx9r kde najít?

a taky vejfuky, brzdy, gumy a jiný drobnosti...
Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Kubovo vejfuk

Příspěvek od Zdrahy » pon srp 25, 2008 18:29:04

Vypadá nádherně, zní nádherně... jen když s ním člověk jede dýl, trochu bolí hlava. Teda možná mě bolela z toho co jsme vypili... :partyman:
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Kubovo vejfuk

Příspěvek od KankX » pon srp 25, 2008 18:43:23

ZdrahyZX9R píše:Vypadá nádherně, zní nádherně... jen když s ním člověk jede dýl, trochu bolí hlava. Teda možná mě bolela z toho co jsme vypili... :partyman:
...bohuzel to nebude pitim :wink: Ten vyjfuk bych chtel ale jen na jizdu kolem komina aby vsichni videli, na projizdku uz bych ho radeji vymenil za tichej :-) Ceho je moc, toho je prilis...
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Mates 24
Babyrider
Babyrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mates 24 » pon srp 25, 2008 19:59:42

kluci, máte pravdu, ta zelená má ten výfuk strašný, borec to už moc přehnal, já to chci právě tak at nevyčuhuje 10 cm za světlo ale at je tak 2 cm zasunutý před světlem, a né trubku jako krávu, ale decentní oválek , tak aby to moc nezvětšovalo prdel stroje (DECENT), ale celkem mrkám na to řešení trubky vedle tlumiče, myslel jsem že to povedu okolo kyvky ale tohle je mazec, asi do toho půjdu , ale nesmí to vypadat jako tohle zvěrstvo. chci zachovat Kawasaki Ninja a né Cirkus Humberto .Díky za každý názor :)
zx-9r 2000

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » úte srp 26, 2008 00:09:10

666S999 píše:
GEORG píše:zatím jsem nenašel jediný racionální důvod, proč cpát výfuk nahoru :roll:
Já ho mám nahoře je je to úplně na pikapoke.
Topí to, vypadá to blbě a je to hnusné a napsal jsem ještě, že to vypadá blbě a je to hnusné ? :lol: :lol:

G.
Si naprosto rozumíme! Výfuky pod sedlo nacpali Taloši! Tohle by Žaponci nevymysleli jako první... :lol: :lol: :lol: , jedině pořádný trombóny ála Panzerfaust na boku :laughing3: , a nebo RPéčko, co má Kuba na Rexovi, z toho jde respekt! (výfuk... :wink: )
Joooo jo, my starý konzervy se shodnem... a navíc, těžiště vejš naprosto zbytečně, a místo v podsedláku taky nula... :evil:
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

MiMoZa
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od MiMoZa » úte srp 26, 2008 08:33:52

Mates 24 píše:kluci, máte pravdu, ta zelená má ten výfuk strašný, borec to už moc přehnal, já to chci právě tak at nevyčuhuje 10 cm za světlo ale at je tak 2 cm zasunutý před světlem....
Heled ono to asi svůj účel taky bude mít...přecijen ty plamínky vycházející z laufu jsou dost horký a vítr ti je za výfukem bude rozhánět všude možně...aby se ti pak nerozteklo světlo,nebo si ho neměl pravidelně vočouzený :lol: :wink: Neříkám to přesadit o 10cm,ale utopit to pod sedlo taky nebude nejlepší nápad... :wink:

Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

OT

Příspěvek od Ladis » úte srp 26, 2008 10:33:50

MiMoZa píše:Georgu,zapomněl si ještě napsat že je to hnusný,jen tak pro doplnění... :lol: :twisted:
Ladis píše: Jen poznámka...
Proč řešíš imageshack, když zde na foru sqěle funguje postimage, kde link na upload obrázku máš pod oknem každé zprávy?! ;)
Jen asi proto,že postimage je z těchto serverů vůbec nejhorší co se načítání týče,takže tam nedávám nic... :wink:
Jo tak, tak proto tam asi upuje celý forum a jsou to obrázky, který jsou vidět hned...narozdíl od imageshacku... :lol: Je to hlavně ale úplně jedno, každému, co jeho jest! ;)
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********

MiMoZa
Easy slider
Easy slider

Re: OT

Příspěvek od MiMoZa » úte srp 26, 2008 11:10:44

Ladis píše:Jo tak, tak proto tam asi upuje celý forum a jsou to obrázky, který jsou vidět hned...
Jak píšeš,je mi to úplně volný a pokud nějakej lojza chce uploadovat na postimage,druhej na imageshack a třetí na upics,tak at si to tam klidně cpe... jen podotknu,že pokud dělá hodně lidí stejnou věc,ještě neznamená že dělaj věc nejlíp jak se dá :wink:
Takže ty si uploaduj na postimage,já budu dál na imageshack a nemusíme kuli tomu zasrat půlku tématu,kterej se téhle věcí ani nevěnuje,ne :wink:

Mates 24
Babyrider
Babyrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mates 24 » úte srp 26, 2008 22:06:56

myslel jsem na to , s tím tavením plastu, existují různé izolace, s alobalovou vrstvou, svod se prodlouží a třeba ted se mi ladák hřeje tak že na něm udržím ruku, to koleno se dost prodlouží, uvidíme, každopádně mně to strašně baví hrát si stím takhle. Potom je super když to kolegové na kawa srazu zkouknou a třeba na to padne kladný ohlas :D takže vše budu dokumentovat a podělím se s vámi. 8)
zx-9r 2000

Odpovědět