já si taky s klidem nechám "hnus KHI", páč v dešti se vyplatí a mám to, jak říká Horst Fuchs "zadarmo"!ZdrahyZX9R píše:Uříznuto rovně a čistěpřes zimu ten hnus z KHI nahradí něco od Ermaxu
![]()
Danny by rád jel, ale už je tak velikej, že by to chtělo sajdu![]()
ZRX II
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
hnus od KHI:
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Re: hnus od KHI:
José - Každému co jeho jest666S999 píše:já si taky s klidem nechám "hnus KHI", páč v dešti se vyplatí a mám to, jak říká Horst Fuchs "zadarmo"!ZdrahyZX9R píše:Uříznuto rovně a čistěpřes zimu ten hnus z KHI nahradí něco od Ermaxu
![]()

Mildo - Ona značka vždycky neznamená kvalitu - tyhle Ohlinsy vypadají jako že už viděly smeťák

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: hnus od KHI:
Jasan, nic proti, na Kubovém Rexu by zadní plachta od KHI byla jak pěst na oko! Každý ať si "tuní" co chce a líbí se mu...v mym věku beru i v dešti za trochu pohodlí...( jeli jsme s Blankou 200km ve slejváku - díky Jozefu, že má koženou kombinu, i tak byla jak čuně . Mít ermax podsedlovku, tak se mnou nemluvila týden...ZdrahyZX9R píše:José - Každému co jeho jest666S999 píše:já si taky s klidem nechám "hnus KHI", páč v dešti se vyplatí a mám to, jak říká Horst Fuchs "zadarmo"!ZdrahyZX9R píše:Uříznuto rovně a čistěpřes zimu ten hnus z KHI nahradí něco od Ermaxu
![]()
Mě se to prostě zoufale nelíbilo a teď se mi to líbí - takže účel splněn a Zdrahy spokojen
![]()
Mildo - Ona značka vždycky neznamená kvalitu - tyhle Ohlinsy vypadají jako že už viděly smeťákmůžou bejt po bouračce, ohnutý, co já vím.. Kolipa by asi chtěl Honza Halbich za tlumiče od Wilbers???
![]()
další možnost je zkusit se podívat třeba u konkurence (Suzuki GSX 1400 nebo Yamaha XJR)

NO: Zdrahy...když mluvíš o Janu Halbichovi - kolik by koštovaly Wilbers, ála Whitepower??? na Rexe??? poptej se...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
ze srandy jsem se chtěl podívat na stránky výrobce tlumičů whitepower. tak jsem zadal prostě www.whitepower.com a překvapivě mě žádné tlumiče nenaběhly
.

ZX-12R naked
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
These were originally intended for a GSX1400 and I bought them a while back for my project bike but only ever trial fitted them. They are fully adjustable and cost me £360, with my house move imminent I am having a clear out so will take £300 with free 24hr courier delivery (UK mainland only) or a good set of ZRX shocks and £200.

Tak tlumiče jsou: buď dobrá sada originálů, za 200liber, nebo WP za 300liber samozřejmě + poštovné, které bude kolem 50liber...tak kdo co chcete, napište:
čas běží............................10 9 8 7 6
3
2

Tak tlumiče jsou: buď dobrá sada originálů, za 200liber, nebo WP za 300liber samozřejmě + poštovné, které bude kolem 50liber...tak kdo co chcete, napište:
3
2
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
To jsou nějaký fujstránky.MMKS píše:ze srandy jsem se chtěl podívat na stránky výrobce tlumičů whitepower. tak jsem zadal prostě www.whitepower.com a překvapivě mě žádné tlumiče nenaběhly![]()
.
ŽIVOT - TO JE EXPERIMENT !!
CKC 555
CKC 555
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
[quote="666S999"]These were originally intended for a GSX1400 and I bought them a while back for my project bike but only ever trial fitted them. They are fully adjustable and cost me £360, with my house move imminent I am having a clear out so will take £300 with free 24hr courier delivery (UK mainland only) or a good set of ZRX shocks and £200.

Chosé a co to tam píšou anglicky??
Jakou to má regulaci? Jako ty origo?

Chosé a co to tam píšou anglicky??

Jakou to má regulaci? Jako ty origo?
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576