A ještě taková věcná:
Marty,chlape,to seš takovej fanda a milovník ZX12,že Ti téma musel založit Kankx?!

Ale dobrý,ne??

tu urazku mi zaplatis...bidny pse...Elvis. píše:njn.... marty je aspon kus chlapa (i kdyz tlustej) ten se s tim popere, ale co strizlik honzik?![]()
To uz abys zacal posilovat
![]()
krasne fotky...jen tak dal...vlakno zx 12 je dobre...kvalitni a volne k vyjadreni pocitu kohokoli..
byla to shoda nahod...kankx je muj velky kamarad a to uprimne...odhalil v urcite chvili me pocity slabsich chvilek a udelal to presne tak jak udelal..skvele...milda píše:Jsem rád,že se Vám vyjížďka POVEDLA.My byli teď pro syna na táboře a asi taky vyrazíme.Uvažuju ,jestli nezajedem za Kankxem na tu zavřenou silnici...![]()
A ještě taková věcná:
Marty,chlape,to seš takovej fanda a milovník ZX12,že Ti téma musel založit Kankx?!![]()
Ale dobrý,ne??
JJ, je nádherná, škoda že zelená není...MARTY píše:ano tohle je ta nadherna motorka ktera se mi libi....
na jaro si koupim jeste model 2006...posledni co existuje....a presne tuhle barvu bo zelena neexistuje....proste tahle je nadherna
Ano ano ano, dnes jsem si uzil chvilku pri rizeni tohoto splaseneho autobusu... Je to uzasny stroj, velky, paradne drzici stopu, s hoooodne konema, ale tezkopadnej a chybi takove to ,,crazy" co ma sestka... Jak jsem rekl, snad za par let...Elvis. píše:tak honzik si dnes pucil dvanactku... a vysledek at vam rekne sam
my, klidni jezdci, ho muzeme mit hnedHonza-Zed píše:Ano ano ano, dnes jsem si uzil chvilku pri rizeni tohoto splaseneho autobusu... Je to uzasny stroj, velky, paradne drzici stopu, s hoooodne konema, ale tezkopadnej a chybi takove to ,,crazy" co ma sestka... Jak jsem rekl, snad za par let...Elvis. píše:tak honzik si dnes pucil dvanactku... a vysledek at vam rekne sam
kankx to napsal presne tak jak to je....ale uplne...na dvanactce se clovek fakt musi naucit....a kdyz se na ni daj skvele gumy pada do zatacek sama....KankX píše:my, klidni jezdci, ho muzeme mit hnedHonza-Zed píše:Ano ano ano, dnes jsem si uzil chvilku pri rizeni tohoto splaseneho autobusu... Je to uzasny stroj, velky, paradne drzici stopu, s hoooodne konema, ale tezkopadnej a chybi takove to ,,crazy" co ma sestka... Jak jsem rekl, snad za par let...Elvis. píše:tak honzik si dnes pucil dvanactku... a vysledek at vam rekne sam...faktem je, ze to na muj vkus obcas taha az moc. Osobne si myslim ze tezkopadnost zmizi s par set najetyma km, proste na ni musis jinak nez na tu rozevlatou sestku, je to o zvyku... za to rucim.
To jsem pochopil pri prvnich par metrech, ze se musi jezdit jinym stylem... Pripominalo mi to jizdu na stare XJ900... Podobne pohodlna, do zatacek to tam musis cpat celym telem, podvozek mekoucky, kdy jsem necitil kazdou diru a naaadrz dlouha jak tejden pred vejplatou... Na delsi cestu je to super stroj, dat kufry a tradaaa...KankX píše:my, klidni jezdci, ho muzeme mit hnedHonza-Zed píše:Ano ano ano, dnes jsem si uzil chvilku pri rizeni tohoto splaseneho autobusu... Je to uzasny stroj, velky, paradne drzici stopu, s hoooodne konema, ale tezkopadnej a chybi takove to ,,crazy" co ma sestka... Jak jsem rekl, snad za par let...Elvis. píše:tak honzik si dnes pucil dvanactku... a vysledek at vam rekne sam...faktem je, ze to na muj vkus obcas taha az moc. Osobne si myslim ze tezkopadnost zmizi s par set najetyma km, proste na ni musis jinak nez na tu rozevlatou sestku, je to o zvyku... za to rucim.