29.8 - 31.8. Lužany u Jičína
Pokud pocasi zitra dovoli, tak bych nekam vyrazil...Elvis. píše:Kez by to na me bylo aspon nekde videtAle to uz je trosku OT. Doraz nekam at pokecame a tam to proberem honziku
Draha polovicka pracuje, kocoura necham doma.... Duba a Jested je jasna volba....
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
nezapomente mi cinknout joHonza-Zed píše:Pokud pocasi zitra dovoli, tak bych nekam vyrazil...Elvis. píše:Kez by to na me bylo aspon nekde videtAle to uz je trosku OT. Doraz nekam at pokecame a tam to proberem honziku
Draha polovicka pracuje, kocoura necham doma.... Duba a Jested je jasna volba....
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
Muzsky striptyz?KankX píše:nezapomente mi cinknout joHonza-Zed píše:Pokud pocasi zitra dovoli, tak bych nekam vyrazil...Elvis. píše:Kez by to na me bylo aspon nekde videtAle to uz je trosku OT. Doraz nekam at pokecame a tam to proberem honziku
Draha polovicka pracuje, kocoura necham doma.... Duba a Jested je jasna volba....![]()
jedu taky (tedy bohuzel ne do Luzan, bo je to tam samy striptyz a to by me mohlo zkazit
)
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Jak znam Honzu, tak to stejne zas odvolaKankX píše:nezapomente mi cinknout joHonza-Zed píše:Pokud pocasi zitra dovoli, tak bych nekam vyrazil...Elvis. píše:Kez by to na me bylo aspon nekde videtAle to uz je trosku OT. Doraz nekam at pokecame a tam to proberem honziku
Draha polovicka pracuje, kocoura necham doma.... Duba a Jested je jasna volba....![]()
jedu taky (tedy bohuzel ne do Luzan, bo je to tam samy striptyz a to by me mohlo zkazit
)
4 KanX:Ty zrovna.... bys tu sodomu gomoru fotil jak zbesilej jak te znam. Pred tvym fotakem nic neunikne
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
Dubou beru jako zastavku na benzince a pokud zatacky, tak kochacim tempem....Elvis. píše:Jak znam Honzu, tak to stejne zas odvolaKankX píše:nezapomente mi cinknout joHonza-Zed píše: Pokud pocasi zitra dovoli, tak bych nekam vyrazil...
)
Hele jsem pro ten jested, ale ta Duba nefim. Posledni dobou sem tam parkrat byl a proste me to tam nesedi. neni tam do dost zatacek videt a jezdim tam hodne pod svoje moznosti, pze se bojim. Navic sem tu ted nekde cet, ze je tam rozlita skoro po cely dylce nafta a ani dest ji poradne nesmyl a driftovani me nejak nelaka. Trasu jeste doladime, ale predbezne s vama pocitam kuci
4 KanX:Ty zrovna.... bys tu sodomu gomoru fotil jak zbesilej jak te znam. Pred tvym fotakem nic neunikne![]()
Nezapomen, ze jsem naposled jel, pri nasi spolecne endurovyjizdce.... Uz ani nevim, jak se radi...
Naposledy upravil(a) Honza-Zed dne sob srp 23, 2008 10:28:45, celkem upraveno 1 x.
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- karelkavka
- Easy rider

- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
tak to je dobre ze se vam tam libilokarelkavka píše:Byla to POŘADNA akce Kdo nebyl Z A V A H A L
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Už jste KankXi vyrazili?KankX píše:tak to je dobre ze se vam tam libilokarelkavka píše:Byla to POŘADNA akce Kdo nebyl Z A V A H A L...my co na takove velke akce moc nejsme, tak jsme zavahali ale az tak moc nelitujem
...a ted se pujdeme pekne projet, bohuzel bydlime z hlediska kawa motorkareni v peknym prdelakove a tak musime jet osamoceni
Co se někde srazit ?(Srazit jako srazit,ne srazit...)
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576