III. Československý Kawasaki sraz - Mlýnky 2008 (12.-14.9.)
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Ale jo Kubo, ale vis jak kdyz se to jmenuje CKC tak by to melo aspon trosku odpovidat - jinak me nevadi zadna znacka motorky (osobne jsem taky jeden cas premyslel o jine znacce) a uz vubec ne zadni jini kluci motorkari (pokud teda nejezdej jak "hovada" - vcera jsem jednoho potkal....), ale tenhle klub se mi proste libi a mam vas rad... ale je fakt, ze se tady toho resilo uz nejak moc o tomto tematu - nejak bych to ukoncil a nechal bych to jak to dopadne - potom muzem dat debatu co se komu libilo/nelibilo - bylo by to jiste pouceni pro priste...
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se FrkiFrki píše:Zdravicko.
Rad bych se zeptal jak to vypada pro info s tema kapelama?
Na uvodni strane je napsano ze v pulce srpna by melo byt rozhodnuto.
Mozna to tu dokonce nekde je napsano, ale na poslednich 5ti strankach to nebylo a tam dale jsem to asi taky prehlidl.
Ne ze bych chtel kritizovat, ale puvodne jsem si myslel, ze by to mel byt hlavne informacni topic, a ne diskuzni listina o 27 stranach ci kolik. Hure se v tom nakonec orientuje a hledaji odpovedi na drobne otazky.
s klukama frotmanama kapel jsem to již domluvil a ze zvukařem taktéž.
teď záleží jen na nich zda dodrží dohodu.Ale věřím pokud nikdo z nich neumře nebo neemigruje do Ameriky tak tam zahrají.
První stránku upravím.
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
My co tam uz od detstvi jezdime, vimeJirka_Z píše:Mamko i Zdrahy souhlasim - mam rad "komorni" akce a proto me tento klub tak moc oslovil - prislo mi, ze jsou tu super lidi, kteri uz vi co chtej a jsou se zivotem uz nejak "smireny"
Kazdopadne az ja budu delat ten srazik na jihu Cech tak rozhodne nemam ambice, aby byl nejvetsi ci neco podobneho - staci kdyz prijede aspon 30lidi (aby se to strejdovi aspon trosku vyplatilo) a kdyz nas bude kolem 50ti tak budu mit co delat to "ukocirovat" tu organizaci... ale uz se na to tesim - hlavne az budem na vyjizdce projizdet jizni Cechy - budete koukat jak je tam hezky... (jestli nebude prset)
Ale sorry zpet k Mlynkum - musim uznat ze Frki ma recht...
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
- Luigi
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak díky moc za odpovedi. Sorry že su tak zvědavý, ale rači se dycky zeptám, když možu(za optání nic nedáš). Už se moc na sraz CKC těším a doufám že výjde počasí. Určitě se dojedu podívat a vyřídit si členství. Tak se mějte a doufám že se potkáme na srazu.
Kdo neměl Kawu neni chlap =)......bejvávalo ZXR 400 - 99
Taky jsem o tom zatím jen slyšel tak se na to rád podívám na živo. A když to bude pěkný tak mu dám i hlas o nejhezčí mašinu.Pavel ZRX píše:Mave, klídek, přijedeme taky a dáme trochu té zelené. Slyšel jsem, ze umíš výborně tůrovat, tak su zvědavý ..Maverick píše:Vždycky když otevřu tohle téma, tak čekám nějaké novinky bo nové lidi , kteří se přihlásili a vidím jen stresy
ZX9R Ninja r.v. 2002 - lesní úprava
GPZ 500 S r.v. 1995
CKC 242
Ride hard - die free!
GPZ 500 S r.v. 1995
CKC 242
Ride hard - die free!
- Frki
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Lechu, jen tak teoreticky a mimochodem jeste....
Kdyby byl flek, ci cas a chut to do toho zapojovat. Vedel bych i o jedne kapele z NJ, co by tam klido dojela. Zatim jsem se jich jen zeptal zda by meli zajem, a jeste se to mezi jejich vsechny cleny nerozsirilo.
Ptal jsem se jich prave proto ze predtim (ted uz je mi jasne ze je zarizeno a ceka se jen na spolehlivost, to palec nahoru ) mi to nebylo jasne jak to bude. A ja hudbu nazivo muzu.
Pry by zahrali jen za benal kdyby byl ten zajem teda z obou stran.
Presneji, je to ale thrashova kapela, takze trosicku od HC co tam bude hrat je to trosku jinde, ale porad necim podobne.
Kdyby byl flek, ci cas a chut to do toho zapojovat. Vedel bych i o jedne kapele z NJ, co by tam klido dojela. Zatim jsem se jich jen zeptal zda by meli zajem, a jeste se to mezi jejich vsechny cleny nerozsirilo.
Ptal jsem se jich prave proto ze predtim (ted uz je mi jasne ze je zarizeno a ceka se jen na spolehlivost, to palec nahoru ) mi to nebylo jasne jak to bude. A ja hudbu nazivo muzu.
Pry by zahrali jen za benal kdyby byl ten zajem teda z obou stran.
Presneji, je to ale thrashova kapela, takze trosicku od HC co tam bude hrat je to trosku jinde, ale porad necim podobne.
Ninja ZX-6R '09