III. Československý Kawasaki sraz - Mlýnky 2008 (12.-14.9.)

Aneb tady už se nedá přispívat ale jenom hledat.
Zamčeno
MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » čtv srp 21, 2008 21:48:17

DoktorZRX píše:No snad to tak je :)
a za to zes jen chvilku pochyboval vo co go...platis mi taky panaka.... :twisted:
uz jich mam n aporouceno tolik ze az je vypiju na zadnou vyjizdku v sobotu nepojedu.... :D
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » čtv srp 21, 2008 21:55:08

Když mě to napadlo jinak, ale lekl jsem se. Panáček bude, neboj :)
Buell xb12r
CKC#160

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » čtv srp 21, 2008 22:01:17

DoktorZRX píše:Když mě to napadlo jinak, ale lekl jsem se. Panáček bude, neboj :)
ty vole zrovna o DASU bych se neotrel ani v nejtemnejsim snu...mam ju rad ale je tva...mam ju rad jako bytost...aby to tu zas nejaka lama neprekrucovala... :wink: :wink:

Luigi
Babyrider
Babyrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luigi » čtv srp 21, 2008 23:16:05

Jo ještě sem se chtěl zeptat jestli bych si na Mlýnkách mohl zrovna vyřídit členskou kartičku a zaplatit roční poplatek?? Dík za odpoveď. :)
Kdo neměl Kawu neni chlap =)......bejvávalo ZXR 400 - 99

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » čtv srp 21, 2008 23:27:57

Luigi píše:Jo ještě sem se chtěl zeptat jestli bych si na Mlýnkách mohl zrovna vyřídit členskou kartičku a zaplatit roční poplatek?? Dík za odpoveď. :)
Určitě, Čoud je psanej na seznamu, tak u něj :wink:
Buell xb12r
CKC#160

Luigi
Babyrider
Babyrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luigi » čtv srp 21, 2008 23:31:07

DoktorZRX píše:
Luigi píše:Jo ještě sem se chtěl zeptat jestli bych si na Mlýnkách mohl zrovna vyřídit členskou kartičku a zaplatit roční poplatek?? Dík za odpoveď. :)
Určitě, Čoud je psanej na seznamu, tak u něj :wink:
Tak to je super :!: a mám mu to oznámit předem nebo ho nemusím otravovat a dá se to domluvit až na akci :?: :) dík za odpoveď.
Kdo neměl Kawu neni chlap =)......bejvávalo ZXR 400 - 99

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » pát srp 22, 2008 08:46:38

Stačí na akci :wink:
Buell xb12r
CKC#160

ZRX 1984
Ghostrider
Ghostrider

Re: Lech

Příspěvek od ZRX 1984 » pát srp 22, 2008 08:50:59

Lech píše:
ZRX 1984 píše:Nepochopil jsi to.........
Aha nepochopil.Doufám teda že to nejsi ty co do Jedovnic přivzal toho kámoše na Suzuki.
Tvůj příspěvek mi navozuje úsměv na tváři. Je to ujetý. Nebudeme muset časem jezdit všichni i stejnýma autama????????? Aby bylo vše v pohodě???
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909

ZRX 1984
Ghostrider
Ghostrider

Kawa

Příspěvek od ZRX 1984 » pát srp 22, 2008 08:57:27

Někdo tady psal, aby se to nehrotilo, jsem pro, ale neodpustím si jednu poznámku. Jestliže na CKC sraz dorazí kawisti, který nejsou v klubu, tak mají podle mě stejnou váhu, jako neznačkové stroje. Z nějakého důvodu v CKC nejsou. A už sem nepřispívám
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Re: Kawa

Příspěvek od Zdrahy » pát srp 22, 2008 09:25:25

ZRX 1984 píše:Někdo tady psal, aby se to nehrotilo, jsem pro, ale neodpustím si jednu poznámku. Jestliže na CKC sraz dorazí kawisti, který nejsou v klubu, tak mají podle mě stejnou váhu, jako neznačkové stroje. Z nějakého důvodu v CKC nejsou. A už sem nepřispívám
Hele nezlob se, ale chvilku mi přijde že to bereš dost radikálně z jedné strany, potom zase z druhé.. Tohle všechno už jsme si ujasnili a pravidla nastavili před pár lety :) takže jsou tady ty emoce trošku zbytečný..
Občas tady někdo zaprudí, jako že jen Kawu, jiný zase že má ženu která jezdí na Hondě, třetí že má nejlepšího kámoše na Suzuki..Nebo třeba členové klubu, kteří přesedlali na jinou značku... To když tam někdo někoho vezme, je na jeho zodpovědnost, pokud tam někdo na neznačkové motorce bude dělat bordel, tak je to na hlavě toho člena co ho přivedl (když tam bude dělat bordel kawák, dostane do řepy :) ) Počítáme s tím, že tam motorek jiných značek bude jen pár (normální členové, které znám tam nikoho cizího neberou) kdyby se to mělo nějak zvrhnout, tak to zkrátka utneme a bude to vážně jen pro Kawy. Je to akce organizovaná CKC a tak se na to můžeme koukat (když v práci děláme firemní akci, zveme tam naše zákazníky, ne ty co nakupujou u konkurence).
Pokud s tím bude mít někdo problém, tak ať tam zkrátka nejezdí, vždyť to není povinný - mě osobně vyhovují komorní klubové srazy a když to bude moc veliký a nebude se mi tam líbit, tak už tam zkrátka nepojedu :) Když ¨se mi tam bude líbit, přijedu za rok zase... Jsme (většinou) dospělí lidi a většina z nás se dokáže rozhodnout sama za sebe.. Tenhle klub založila parta fajn lidí a spousta fajn lidí se každý rok objevuje. Tak si myslím že to funguje jak to bylo původně zamýšleno :wink:
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Re: Kawa

Příspěvek od Ladis » pát srp 22, 2008 09:58:16

ZRX 1984 píše:Jestliže na CKC sraz dorazí kawisti, který nejsou v klubu, tak mají podle mě stejnou váhu, jako neznačkové stroje. Z nějakého důvodu v CKC nejsou. A už sem nepřispívám
Tak s tímto právě vůbec nesouhlasím! ;)
Lech chce mít velký Mlýnky s představou stovky motorek. Nebudu řešit, jak moc je to reálný, rozumný apod., to je jeho věc, jako pořadatele. Je ale jasný, že když oslovuje kawáky na motorkari.cz, motopokec.cz, apod., tak je nad slunce jasný, že to většinou nebudou členové, bo ti by se přihlásili na našem foru. Takže borec na Kawě na Kawa srazu je jistě víc, než ten, co přijel na "neznačkovce" už jen tím, že je to většinou potencionální nováček v CKC. Zrovna v tomto topicu je jich hned několik, co přijedou na Kawě, byť zatím nejsou členy, ale už se zajímají o registraci a stojí o členství (Luigi a pod.). A to je právě přirozený vývoj a růst klubu, tomu se přece nemůžeme bránit! ;)
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********

Frki
Babyrider
Babyrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frki » pát srp 22, 2008 14:33:04

Zdravicko.
Rad bych se zeptal jak to vypada pro info s tema kapelama?
Na uvodni strane je napsano ze v pulce srpna by melo byt rozhodnuto. :)

Mozna to tu dokonce nekde je napsano, ale na poslednich 5ti strankach to nebylo a tam dale jsem to asi taky prehlidl.
Ne ze bych chtel kritizovat, ale puvodne jsem si myslel, ze by to mel byt hlavne informacni topic, a ne diskuzni listina o 27 stranach ci kolik. Hure se v tom nakonec orientuje a hledaji odpovedi na drobne otazky. :?
Ninja ZX-6R '09

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » pát srp 22, 2008 14:55:21

presne jak pise zdrahy.....ja se do tohohle klubu zamiloval prave pro to jak to vse je...do teto doby to bylo obstojne a nevadej mi nejake ty motky jine znacky...nikdy nebyl problem.....jen tak tise koukam a jako radny bussinesman se umim koukat i trosku zaroh...ne jen na dohled...a v tomto prave velmi souhlasim se zdrahym...jedu na mlynky rad ale pokud se to tam svrhne nekam jinam nez se me libi uz tam nepojedu....stojim si taky za komorni ucasti....klidne tvrde napisu ze kdo chce do skveleho kawa klubu necht si koupi kawu...ale kazdeho vec....uvidime a snad se mylim uplne ve vsem :wink:

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » pát srp 22, 2008 15:16:13

Frki píše:Zdravicko.
Rad bych se zeptal jak to vypada pro info s tema kapelama?
Na uvodni strane je napsano ze v pulce srpna by melo byt rozhodnuto. :)

Mozna to tu dokonce nekde je napsano, ale na poslednich 5ti strankach to nebylo a tam dale jsem to asi taky prehlidl.
Ne ze bych chtel kritizovat, ale puvodne jsem si myslel, ze by to mel byt hlavne informacni topic, a ne diskuzni listina o 27 stranach ci kolik. Hure se v tom nakonec orientuje a hledaji odpovedi na drobne otazky. :?
Zásadní informace Lech coby pořadatel a řiditel srazu doplňuje na první straně, no a tenhle balast tady vzadu má taky svůj důvod.. :wink:
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

Jirka_Z
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka_Z » pát srp 22, 2008 15:19:19

Mamko i Zdrahy souhlasim - mam rad "komorni" akce a proto me tento klub tak moc oslovil - prislo mi, ze jsou tu super lidi, kteri uz vi co chtej a jsou se zivotem uz nejak "smireny" :-)
Kazdopadne az ja budu delat ten srazik na jihu Cech tak rozhodne nemam ambice, aby byl nejvetsi ci neco podobneho - staci kdyz prijede aspon 30lidi (aby se to strejdovi aspon trosku vyplatilo) a kdyz nas bude kolem 50ti tak budu mit co delat to "ukocirovat" tu organizaci... :-) ale uz se na to tesim - hlavne az budem na vyjizdce projizdet jizni Cechy - budete koukat jak je tam hezky... (jestli nebude prset)
Ale sorry zpet k Mlynkum - musim uznat ze Frki ma recht...
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...

Zamčeno