a za to zes jen chvilku pochyboval vo co go...platis mi taky panaka....DoktorZRX píše:No snad to tak je
uz jich mam n aporouceno tolik ze az je vypiju na zadnou vyjizdku v sobotu nepojedu....
ty vole zrovna o DASU bych se neotrel ani v nejtemnejsim snu...mam ju rad ale je tva...mam ju rad jako bytost...aby to tu zas nejaka lama neprekrucovala...DoktorZRX píše:Když mě to napadlo jinak, ale lekl jsem se. Panáček bude, neboj
Tak to je super a mám mu to oznámit předem nebo ho nemusím otravovat a dá se to domluvit až na akci dík za odpoveď.DoktorZRX píše:Určitě, Čoud je psanej na seznamu, tak u nějLuigi píše:Jo ještě sem se chtěl zeptat jestli bych si na Mlýnkách mohl zrovna vyřídit členskou kartičku a zaplatit roční poplatek?? Dík za odpoveď.
Tvůj příspěvek mi navozuje úsměv na tváři. Je to ujetý. Nebudeme muset časem jezdit všichni i stejnýma autama????????? Aby bylo vše v pohodě???Lech píše:Aha nepochopil.Doufám teda že to nejsi ty co do Jedovnic přivzal toho kámoše na Suzuki.ZRX 1984 píše:Nepochopil jsi to.........
Hele nezlob se, ale chvilku mi přijde že to bereš dost radikálně z jedné strany, potom zase z druhé.. Tohle všechno už jsme si ujasnili a pravidla nastavili před pár lety takže jsou tady ty emoce trošku zbytečný..ZRX 1984 píše:Někdo tady psal, aby se to nehrotilo, jsem pro, ale neodpustím si jednu poznámku. Jestliže na CKC sraz dorazí kawisti, který nejsou v klubu, tak mají podle mě stejnou váhu, jako neznačkové stroje. Z nějakého důvodu v CKC nejsou. A už sem nepřispívám
Tak s tímto právě vůbec nesouhlasím!ZRX 1984 píše:Jestliže na CKC sraz dorazí kawisti, který nejsou v klubu, tak mají podle mě stejnou váhu, jako neznačkové stroje. Z nějakého důvodu v CKC nejsou. A už sem nepřispívám
Zásadní informace Lech coby pořadatel a řiditel srazu doplňuje na první straně, no a tenhle balast tady vzadu má taky svůj důvod..Frki píše:Zdravicko.
Rad bych se zeptal jak to vypada pro info s tema kapelama?
Na uvodni strane je napsano ze v pulce srpna by melo byt rozhodnuto.
Mozna to tu dokonce nekde je napsano, ale na poslednich 5ti strankach to nebylo a tam dale jsem to asi taky prehlidl.
Ne ze bych chtel kritizovat, ale puvodne jsem si myslel, ze by to mel byt hlavne informacni topic, a ne diskuzni listina o 27 stranach ci kolik. Hure se v tom nakonec orientuje a hledaji odpovedi na drobne otazky.