ZX-12R
jeli jak to slo...samozrejme me king ztratil okamzite ale bylo to krasne...cele buchlaky jsem musel jet se zvedlym plexi...mam to zatmavene a to teda v noci prdel nejni...drzel jsem se jeho svetla ale za chvili byl v pr tak jsem jel po pameti

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
nejsem zadny strelec...me podela trictvrtina ckc.....tohle neresim....to je me jedno....neporazejme se...budme na sebe hodni,budme na sebe hodni,budme na sebe hodni,budme na sebe hodni,budme na sebe hodni,budme na sebe hodni,budme na sebe hodni,budme na sebe hodni,budme na sebe hodni,budme na sebe hodni,

nevim proc ale rika se to....tim se nechci obhajovat...uz se pracuje na postupnem shazovani kil...jde to pomalu ale jiste...nicmene vychrtliny podvyzivene jako treba kankx maj pocuchane nervy a porad nemaj cas...i to je odraz vychrtlosti

Schazování
Márty to nemůžeš schodit. Někde sisi objednával k pozdní večeři kačenu atak, Myslím, že na Mlýnky. To asi kila dolů moc nepůjdou. Já bejt tebou tak bych to neřešil, stroj máš dost silnej a všichni Tě znají takovýho jakej jsi, tak proč to měnit?MARTY píše:nevim proc ale rika se to....tim se nechci obhajovat...uz se pracuje na postupnem shazovani kil...jde to pomalu ale jiste...nicmene vychrtliny podvyzivene jako treba kankx maj pocuchane nervy a porad nemaj cas...i to je odraz vychrtlosti![]()
![]()
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Hoj Márty, už jsem pochopil proč jsi nepsal na ZRX II. někteří tam jsou opravdu přesvědčeni o tom že jedinná motorka na světě je ZRX a když jim odlehčíš téma neustále se opakujících detajlů ohledně Rexe, nějakým fórkem, tak Tě zpeskujou. Nechápu ortodoxMARTY píše:nevim proc ale rika se to....tim se nechci obhajovat...uz se pracuje na postupnem shazovani kil...jde to pomalu ale jiste...nicmene vychrtliny podvyzivene jako treba kankx maj pocuchane nervy a porad nemaj cas...i to je odraz vychrtlosti![]()
![]()
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
kacena plati....jednou zacas se prezrat dobrym jidlem...to tedy muzu...je fakt ze zas tolik nechlastam....ale dobre papu mohu...nevadi pujde to pomaleji ale na 95 to stahnu....pak uz asi ne
ale zas jednu vec vim...nejvic dobrych kamosu mam prave mezi ridery zrx....a ti me znaji a vi ze jen prudim pricemz pravda je jinde...kdo to nepochopil je lama
ale zas jednu vec vim...nejvic dobrych kamosu mam prave mezi ridery zrx....a ti me znaji a vi ze jen prudim pricemz pravda je jinde...kdo to nepochopil je lama