III. Československý Kawasaki sraz - Mlýnky 2008 (12.-14.9.)
pouze jsem vznesl dotaz.....nic vic....za sebe jen reknu ze se neminim bavit o Blance a Dasence....to snad nemam az tak vygumovano....rikam jen tolik ze nemam rad megalomanske akce typu HELLS ANGELS.pokud se tak stane a uz se nebude opakovat skvelej Tesak.....apod....mam vzdy volbu....jet nebo nejet...az na srazy CKC treba 25 clenu na kawach prijede 35 kamaradu na Hondach ja tam nebudu....tot vse...oni nekteri z vas urcite vi o cem mluvim...a to nemam nic proti nikomu.....
apropo pokud se to zvrhne diky BOHU za ty srazy co jsem stacil jet vcetne dovolene...
apropo pokud se to zvrhne diky BOHU za ty srazy co jsem stacil jet vcetne dovolene...
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Srazy
Já myslím, že tady spousta lidí, který by to nepřekousli, aby tam bylo víc jiných motorek než kaw a udělali by jinej sraz jen pro kawy, to se neboj Márty. Myslím si že tohle je silnej klub ajestli by se jedna jedinná akce takto zvrhla, tak prostě by se to zakázalo tam pouštět jiný stroje...
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Re: Srazy
bez dlouheho kecani se pod tenhle prispevek klidne podepisujiZRX 1984 píše:Já myslím, že tady spousta lidí, který by to nepřekousli, aby tam bylo víc jiných motorek než kaw a udělali by jinej sraz jen pro kawy, to se neboj Márty. Myslím si že tohle je silnej klub ajestli by se jedna jedinná akce takto zvrhla, tak prostě by se to zakázalo tam pouštět jiný stroje...
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Srazy a Márty
Jsem rád, že jsi mě podpořil. Myslím, že to tak cítí víc lidí z kawa klubu. a teďka něco k Mlýnkám zase ne? Už jsme dost odbočili. Pořád nějak řeším co do tý tomboly, aby to pobavilo...
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Luigi
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Jo to sem byl já Jak to teda bude s tím vstupnýmLech píše:člověče však mi sme se potkalali na rovince z Mor.Písku do Veselí.Ty máš ten dvojlauf což jsi mi nechal poslechnout že?Luigi píše:Bydlím kousek od Strážnice, takže se taky za vama na chvilku s Kawou zastavím a chtěl sem se zeptat kolik stojí vstupné pro člověka, který tam nebude spát?? Díky za odpověď. =)
Kdo neměl Kawu neni chlap =)......bejvávalo ZXR 400 - 99
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tam je cena za přespání a jídlo.(snídaně večeře) tak pokud nám tam nebudeš ujídat,tak klidně se dojeď podívat.Luigi píše:Jo to sem byl já Jak to teda bude s tím vstupnýmLech píše:člověče však mi sme se potkalali na rovince z Mor.Písku do Veselí.Ty máš ten dvojlauf což jsi mi nechal poslechnout že?Luigi píše:Bydlím kousek od Strážnice, takže se taky za vama na chvilku s Kawou zastavím a chtěl sem se zeptat kolik stojí vstupné pro člověka, který tam nebude spát?? Díky za odpověď. =)
Ale rozhodně ne v sobotu mezi 12-18 hodinou.to tam nikdo nebude.
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Visačky
Jo Jana Kawa slíbila že doveze samolepky -jmenovky.Já jsem je tady vůbec neměl šanci sehnat na Hodonínsku.ZRX 1984 píše:Chtěl jsem se zeptat, jestli budou visačky. Jako novému členovi na Skalce mi to dost pomohlo...
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Srazy
No co to je za názor? Já který se snažím držet pevnějš opratě pro "čistotu" srazu ale pod tlakem některých z našich řad povoluju...ZRX 1984 píše:Já myslím, že tady spousta lidí, který by to nepřekousli, aby tam bylo víc jiných motorek než kaw a udělali by jinej sraz jen pro kawy, to se neboj Márty. Myslím si že tohle je silnej klub ajestli by se jedna jedinná akce takto zvrhla, tak prostě by se to zakázalo tam pouštět jiný stroje...
A někdo (kdo ) by chtěl udělat jinej čistě jen pro Kawasaki? To bych nepřežil.
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lech
Aha nepochopil.Doufám teda že to nejsi ty co do Jedovnic přivzal toho kámoše na Suzuki.ZRX 1984 píše:Nepochopil jsi to.........
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lech
Jo, myslím, že to byl Seky, co přijel s kámošem na Suzuki. To je ale jiná kapitola...Lech píše:Aha nepochopil.Doufám teda že to nejsi ty co do Jedovnic přivzal toho kámoše na Suzuki.ZRX 1984 píše:Nepochopil jsi to.........
Navrhuju zvolnit...myslím, že zcela zbytečně se tady zbrojí proti něčemu, co se ještě nestalo a jak si myslím, tak ani nestane. A sice, že by na kawáckej sraz mělo snad někdy přijet víc "neznačkovek", jak Kawiček. Myslím, že skoro není jedinej topic o CKC srazu, ve kterým by se neřešila právě otázka, jestli může někdo přijet na něčem jiným... Pravidla pro tento případ už byly taky několikrát daný, takže doraz, jestliže:
- seš rodinnej příslušník člena, popř. kamarád (přítel/přítelkyně jsou snad samozřejmý)
- vezmi plachtu na motorku
- vezmi flašku zelené
Všechno ostatní už je v režii pořadatele a CKC jako takovýho, takže na nálepky a podobný vtípky musíš být připravem!
Co jsem kde četl, tak se lidi poslušně ptají, jestli můžou vzít kámoše na "nekawě"...zatím to ale nikdy nikdo vyloženě nezatrhl a dělat z CKC obdobu Hells Angels a podobných spolků myslím taky není našim cílem!
CKC sraz bude vždycky sraz vyznavačů a majitelů této značky! Takže ctěme značku, ctěme klub, ale zůstávejme lidmi, kolem kterých, jak všichni dobře víme, se tohle všechno točí...
Naposledy upravil(a) Ladis dne čtv srp 21, 2008 16:59:11, celkem upraveno 1 x.
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- spit 40
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Za sebe si myslím že pokud na Mlýnky dorazí stovka lídí tak na poměry klubu už je to megasraz(a je jedno kolik máme členů protože aktivních je možná ta stovka) a je to možná tím že je to asi poslední sraz sezony takže kdo může tak si ho nenechá ujít.Je fajn že dorazí spousta nových tváří protože to dokazuje že klub funguje ale můj názor je a nikomu ho nevnucuji že ideální ůčast je do 50 lidí .
ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...
Zelená perleť
...no.221...