ZRX II
Lawson
Tak né nadarmo na něm Edie Lawson soutěžil.... Myslím si ale že než Rex by bylo zajímavý Z 750 tam zkusit, nebo malýho rexe, ten bude lehčí, a než by to člověk dostal do ruky, tak takovej výkon nepotřebuje. Jinak máte někdo to DVD jak bylo u novin jmenuje se to Moto GP? Údajně tam je rozhovor s Edie Lawsonem....
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- DoktorZRX
- Ghostrider
Re: Lawson
Mám to dvd doma,docela zajímavý dvd.Je tam jen na chvilku. Ale doma mám ještě něco zajímavějšího na vhsZRX 1984 píše:Tak né nadarmo na něm Edie Lawson soutěžil.... Myslím si ale že než Rex by bylo zajímavý Z 750 tam zkusit, nebo malýho rexe, ten bude lehčí, a než by to člověk dostal do ruky, tak takovej výkon nepotřebuje. Jinak máte někdo to DVD jak bylo u novin jmenuje se to Moto GP? Údajně tam je rozhovor s Edie Lawsonem....

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lawson
Nevím, možná se ptám jak pako protože se v historii Ediho nevyznám, ale zajímalo by mě, co má společnýho pan Edie Lawson v bílo-červené kombošce na červené Cagivě se zeleným Rexem?

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jo taklehle...myslel jsem, že to byl zarytej kawák a proto se mu Kawa na Rexovi takhle "revanžovala"... No, díky za poučení!DoktorZRX píše:Maestro Eddie jezdil Kawu v USA, potom jak už to bylo zvykem šli jezdci závodit do Evropy a tam jetdil za Hondu, Yamahu, Cagivu a i F1 zkoušel

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
No nedá mi to nepřidat pár poznámek - motorka na které závodil Edie a ZRX jsou někde úplně jinde - Edie jezdil na začátku 80tých let a ZRX je replica ne ta samá motorka. V lecčem bude lepší, protože i když je to dnes v podstatě zastaralá technika, má oproti originálu 15 let vývoje k dobru.
Ty obrázky jsou hezký, ale když to umíš, tak na okruhu takhle můžeš jet na čemkoli - na CEC jezdí docela dost naháčů a kluci co na tom umí kolikrát pojedou kapoty bez problémů. Jezdí tam slušně i chlapík na Bandasce a ta je podvozkově úplně v hajzlu - no a na koleno to tam dává taky
Všechgno je to o jezdci - motorka je jen náčiní.. Edie je fajn, ale na okruh je o ničem, to mi věřte. Jezdit na okruhu pomalu nemá smysl, jezdit na okruhu rychle smysl má
a Edie to umí
jenže je obrovská spousta motorek které to umí mnohem líp a na okruhu s nima bude 1000x větší zábava. Lehká šestka je na okruh přesně to pravé
Pořád tady vyzdvihujete jeden typ motorky - já osobně jsem si ji koupil, protože se chci normálně povozit, něco občas nacestovat a tu a tam jet ve dvou - tohle mi zase nenabídne 6ka. Necpěte ale REXovi že je to prostě nejlepší motorka ze všech - to by na silnicích nic jiného nejezdilo
do terénu patří enduro, na okruh lehký supersport a na silnici patří REX 
Ty obrázky jsou hezký, ale když to umíš, tak na okruhu takhle můžeš jet na čemkoli - na CEC jezdí docela dost naháčů a kluci co na tom umí kolikrát pojedou kapoty bez problémů. Jezdí tam slušně i chlapík na Bandasce a ta je podvozkově úplně v hajzlu - no a na koleno to tam dává taky

Všechgno je to o jezdci - motorka je jen náčiní.. Edie je fajn, ale na okruh je o ničem, to mi věřte. Jezdit na okruhu pomalu nemá smysl, jezdit na okruhu rychle smysl má

Pořád tady vyzdvihujete jeden typ motorky - já osobně jsem si ji koupil, protože se chci normálně povozit, něco občas nacestovat a tu a tam jet ve dvou - tohle mi zase nenabídne 6ka. Necpěte ale REXovi že je to prostě nejlepší motorka ze všech - to by na silnicích nic jiného nejezdilo

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209

CKC # 209
Tady nikdo nikoho nevyzdvihuje, jen píšem plusy a mínusy Rexe na okruhu, přečti vejš. A že chceme nahlídnou víc do duše Edieho Lawsona, tak sorry. Mě to třeba zajímá a jsem rád, že jsou tady fundovaní lidé jako je doktor a něco o té historii vědí. Brzda je v hlavě, když budeš trénovat, tak s rexem, bo jinou motorkou to natřeš na tom okruhu, kterej budeš trénovat, komukoliv....ZdrahyZX9R píše:No nedá mi to nepřidat pár poznámek - motorka na které závodil Edie a ZRX jsou někde úplně jinde - Edie jezdil na začátku 80tých let a ZRX je replica ne ta samá motorka. V lecčem bude lepší, protože i když je to dnes v podstatě zastaralá technika, má oproti originálu 15 let vývoje k dobru.
Ty obrázky jsou hezký, ale když to umíš, tak na okruhu takhle můžeš jet na čemkoli - na CEC jezdí docela dost naháčů a kluci co na tom umí kolikrát pojedou kapoty bez problémů. Jezdí tam slušně i chlapík na Bandasce a ta je podvozkově úplně v hajzlu - no a na koleno to tam dává taky![]()
![]()
Všechgno je to o jezdci - motorka je jen náčiní.. Edie je fajn, ale na okruh je o ničem, to mi věřte. Jezdit na okruhu pomalu nemá smysl, jezdit na okruhu rychle smysl máa Edie to umí
jenže je obrovská spousta motorek které to umí mnohem líp a na okruhu s nima bude 1000x větší zábava. Lehká šestka je na okruh přesně to pravé
![]()
Pořád tady vyzdvihujete jeden typ motorky - já osobně jsem si ji koupil, protože se chci normálně povozit, něco občas nacestovat a tu a tam jet ve dvou - tohle mi zase nenabídne 6ka. Necpěte ale REXovi že je to prostě nejlepší motorka ze všech - to by na silnicích nic jiného nejezdilodo terénu patří enduro, na okruh lehký supersport a na silnici patří REX
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Ne vy píšete jenom plusyZRX 1984 píše:Tady nikdo nikoho nevyzdvihuje, jen píšem plusy a mínusy Rexe na okruhu, přečti vejš. A že chceme nahlídnou víc do duše Edieho Lawsona, tak sorry. Mě to třeba zajímá a jsem rád, že jsou tady fundovaní lidé jako je doktor a něco o té historii vědí. Brzda je v hlavě, když budeš trénovat, tak s rexem, bo jinou motorkou to natřeš na tom okruhu, kterej budeš trénovat, komukoliv....ZdrahyZX9R píše:No nedá mi to nepřidat pár poznámek - motorka na které závodil Edie a ZRX jsou někde úplně jinde - Edie jezdil na začátku 80tých let a ZRX je replica ne ta samá motorka. V lecčem bude lepší, protože i když je to dnes v podstatě zastaralá technika, má oproti originálu 15 let vývoje k dobru.
Ty obrázky jsou hezký, ale když to umíš, tak na okruhu takhle můžeš jet na čemkoli - na CEC jezdí docela dost naháčů a kluci co na tom umí kolikrát pojedou kapoty bez problémů. Jezdí tam slušně i chlapík na Bandasce a ta je podvozkově úplně v hajzlu - no a na koleno to tam dává taky![]()
![]()
Všechgno je to o jezdci - motorka je jen náčiní.. Edie je fajn, ale na okruh je o ničem, to mi věřte. Jezdit na okruhu pomalu nemá smysl, jezdit na okruhu rychle smysl máa Edie to umí
![]()
Pořád tady vyzdvihujete jeden typ motorky - já osobně jsem si ji koupil, protože se chci normálně povozit, něco občas nacestovat a tu a tam jet ve dvou - tohle mi zase nenabídne 6ka. Necpěte ale REXovi že je to prostě nejlepší motorka ze všech - to by na silnicích nic jiného nejezdilodo terénu patří enduro, na okruh lehký supersport a na silnici patří REX

ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
ZRX
Dám Ti jeden příklad ze života: Jezdíme každej rok 100 km na kolech v kopcích orlických hor. Natrénoval jsem to od jara 5 x na poměrně slušným kole. Když se to pak jelo, předjížděl mě kámošův tatík na kole na kterým jezdí celej rok na nádraží 2 km denně. Jinak nejezdí na kole. Nezáleží na technice to mi věř, záleží na odhodlání a jestli jseš srdcař, pak dokážeš nemožný věci. Ve V-max clubu mají střelce na V-maxoj a ten v pravotočivý zatáčce předjel frajera na hornetoj 900, kterej to drtil zalehlej a vystrčený koleno a tenhle strejc na maxoj ho dost tvrdě utřel. Týpek na to reagoval v hospodě kde se pak potkali, tak že musí mít V-Maxe. Takže technika tolik nerozhoduje si myslím, když to je jen lehce adekvátní nemyslím souboj fichtla s nějakou raketou...
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909