ZXR 750 vibrace

Odpovědět
shorad
Babyrider
Babyrider
Kontaktovat uživatele:

ZXR 750 vibrace

Příspěvek od shorad » úte srp 19, 2008 19:35:39

Nazdar bikeři. Mám problémek a potřebuji kolektivní pomoc. Začala mi moje milovaná mášenka při jízdě vibrovat, je to dost nepříjemné na ruce. Dělá to cca od 6 tis. otáček. Musí to být motorem bo když vymáčknu spojku tak motor padne na volnoběh a vibrace ustanou. Minulý týden jsem zjistil že mi nejde ventilátor na chladiči (odstraněno) a byla ucpaná hadička do expanze (odstraněno). Vibrace neustaly a navíc když jsem dnes po ujetí 30 km mášu nechal v garáži běžet na volnoběh tak po cca 3 minutách (chtěl jsem vyzkoušet ten ventilátor) padla rána, pára od motoru a cákání vařicí vody. Zjistil jsem že mi praskla hadice mezi blokem a termostatem. Tu zítra vyměním ale nezdála se mi steřelá. Myslel jsem na těsnění pod hlavou ale to by podle mne nepraskla hadice ale svléklo by jí to i s eskapáskou z nasazení. To se mi alespoň stávalo na starém volvu. Možná se sekl termostat, ten skusím povařit. Ten ventilátor nesepnul a teplota vody nebyla podle budíku moc vysoká. Co vy nato?? Děkuje Milda z Písku.
Nejezdím rychle, jen létám příliž nízko. MADE IN HEAVEN ZXR 750 R.

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » stř srp 20, 2008 00:06:43

Taky mi prdla hadice v kolenu(mezi chladičem a palicí) Bylo komplet zacpaný vedení do expanzky, takže se to natlakovalo a bum. Vibrace budou podle mě mít jinej původ.
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

shorad
Babyrider
Babyrider
Kontaktovat uživatele:

Re: ZXR 750 vibrace

Příspěvek od shorad » čtv srp 21, 2008 08:43:15

Tak to byla ucpaná hadička do expanzky. Těsně před ní se v hadičce udělal asi 10 cm špunt z něčeho co vypadalo jako bahno. Vyčištěno. A na ty vibrace ne a ne přijít. Zkusím vyčistit svíčky a ještě jednou mrknu na šrouby po cele motce. Dikes za rady.
Nejezdím rychle, jen létám příliž nízko. MADE IN HEAVEN ZXR 750 R.

Odpovědět