III. Československý Kawasaki sraz - Mlýnky 2008 (12.-14.9.)
Jiný stroj
Jasně že můžeš, akorát musíš počítat s tím, že ortodoxní kawisti se do tebe obujou, že máš jinej stroj
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Re: Jiný stroj
hmmmm...hmmmm...hmmmmm docela dobry.....ZRX 1984 píše:Jasně že můžeš, akorát musíš počítat s tím, že ortodoxní kawisti se do tebe obujou, že máš jinej stroj
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Tak já teď nevím co mu mám říct. Nechce se mi tam jet jen ve dvou. A zase bych nerad aby byly problémy..............................
........................................................................................................................................................................................
Cau
Kawasaki Z 1000 J 1983 98 hp
........................................................................................................................................................................................
Cau
Kawasaki Z 1000 J 1983 98 hp
-
- Ghostrider
Neboj, jen ať přijede máme to nastavené tak, že člen může přivést rodiného příslušníka, nebo dobrého kámoše na "neznačkové" motorce. Podmínky jen dvě - bude parkovat trochu stranou od KAW (kvůli fotkám) a zápisné láhev zelené do tomboly
To je fér ne??
To je fér ne??
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
tak uplne s tim ze na cemkoli klido...zaboha se nechci nikoho dotknout a ani nejsem ortodox...ale dobre ctu i jinde a hlavne si pamatuji...nekde bylo napsano...nemuze byt clenem ckc ten kdo nema kawu...pritom je radne vyhlasena akce Mlynky jako CKC...tak jak to tedy je ?????
je to jedno ??? nebo ne ???,...jsem uz stary a chci mit jasno...ne blaboly jednou tak a jinde jinak ????
ps LIDI...MEL JSEM VAS A MAM RAD...proto jsem tu s vama
je to jedno ??? nebo ne ???,...jsem uz stary a chci mit jasno...ne blaboly jednou tak a jinde jinak ????
ps LIDI...MEL JSEM VAS A MAM RAD...proto jsem tu s vama
ZZR 1400 RR Hujda lenošná