pancířky HEL, hromadně!
A taky moje moudro - pokud vím, s pancířema se používají na přední brzdy dvě hadice od pumpy - každá k jednomu brzdiči
citát ze stránek prodejce:
"Balení obsahuje dvě přední a jednu zadní brzdovou hadici, 5 průtokových šroubů a sadu nových těsnění nutných k montáži! Výhoda pancířem opletených brzdových hadic spočívá v mnohem lepším citu při dávkování brzdné síly. Minimalizuje vadnutí brzd při agresivní jízdě a následným tzv. gumověním brzdové páčky. Životnost hadic je několikanásobně větší než u sériových brzdových hadic. Hadice jsou vyrobeny s lisovanými spoji a jejich kvalita je mnohem větší než u hadic skládaných ze stavebnice. Hadice je vhodné použít i pro závodní účely. Potažení hadic dodáváme v 9 barevných variantách + čiré potažení a imitace carbon. Banja a průtokové šrouby dodáváme prozatím pouze nerezové. Montáž brzdových hadic se provádádí tak, že od přední brzdové pumpy se vedou rovnou dvě hadice-každá k jednomu třmenu. V balení je přiložen šroub pro konkrétní motorku, který se použije pro montáž dvou hadic do pumpy. Veškerý montážní materiál je součástí balení. Takto vyrobené hadice, jsou použitelné pro závody a splňují technické předpisy."
Já pořád nevím jakou barvu
propadám panice, nemůžu se rozhodnout
asi, asi asi bílý, nebo karbon, já fakt nevím... Nekonec budu stejně chtít ty který jsem si nekoupil

citát ze stránek prodejce:
"Balení obsahuje dvě přední a jednu zadní brzdovou hadici, 5 průtokových šroubů a sadu nových těsnění nutných k montáži! Výhoda pancířem opletených brzdových hadic spočívá v mnohem lepším citu při dávkování brzdné síly. Minimalizuje vadnutí brzd při agresivní jízdě a následným tzv. gumověním brzdové páčky. Životnost hadic je několikanásobně větší než u sériových brzdových hadic. Hadice jsou vyrobeny s lisovanými spoji a jejich kvalita je mnohem větší než u hadic skládaných ze stavebnice. Hadice je vhodné použít i pro závodní účely. Potažení hadic dodáváme v 9 barevných variantách + čiré potažení a imitace carbon. Banja a průtokové šrouby dodáváme prozatím pouze nerezové. Montáž brzdových hadic se provádádí tak, že od přední brzdové pumpy se vedou rovnou dvě hadice-každá k jednomu třmenu. V balení je přiložen šroub pro konkrétní motorku, který se použije pro montáž dvou hadic do pumpy. Veškerý montážní materiál je součástí balení. Takto vyrobené hadice, jsou použitelné pro závody a splňují technické předpisy."
Já pořád nevím jakou barvu

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209

CKC # 209
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ano pouziva se vatianta 2 hadice od pumpy, nebo varianta 1 hadice od pumpy k jednomu trmenu a od nej pres blatnik ke druhemu.... v pripade hadicek HEL ase asi bude jednat opravdu o variantu s 2 hadice od pumpy. Pokud se ten prispevek ze stranek prodejce vztahuje take na ty hadice HEL, pak je to bomba, protoze prave ty stavebnicovy bych nechtel. A barvicku asi necham cernouZdrahyZX9R píše:A taky moje moudro - pokud vím, s pancířema se používají na přední brzdy dvě hadice od pumpy - každá k jednomu brzdiči![]()

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
OK
souhlas!KankX píše:ano pouziva se vatianta 2 hadice od pumpy, nebo varianta 1 hadice od pumpy k jednomu trmenu a od nej pres blatnik ke druhemu.... v pripade hadicek HEL ase asi bude jednat opravdu o variantu s 2 hadice od pumpy. Pokud se ten prispevek ze stranek prodejce vztahuje take na ty hadice HEL, pak je to bomba, protoze prave ty stavebnicovy bych nechtel. A barvicku asi necham cernouZdrahyZX9R píše:A taky moje moudro - pokud vím, s pancířema se používají na přední brzdy dvě hadice od pumpy - každá k jednomu brzdiči![]()
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
foto té mojí GPZ 600 R
Než něco co by mě zabralo dlouho času na vysvětlování
tak jsem to nafotil zda by bylo možné tyto hadičky vyměnit.Ta dvojice delších mají asi 32 cm a kratší 14 cm. Tak a teď babo raď.

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- Motors
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Re: foto té mojí GPZ 600 R
Tak ty tam máš těch spojek nějak moooc asi 10Lech píše:Než něco co by mě zabralo dlouho času na vysvětlovánítak jsem to nafotil zda by bylo možné tyto hadičky vyměnit.Ta dvojice delších mají asi 32 cm a kratší 14 cm. Tak a teď babo raď.
![]()

Jinak pokud chete mít od brzdné páčky dvě hadičky, tak je to na Vás. Já sem tam nechtěl mít takovej velkej sled spojek

KLE 500 -06 - prodaná
ZZR 600 -99 - šedá Míša - prodaná
>> CKC#606 <<
>> CKC#606 <<
- Motors
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Fotky jak sem slíbil
Naposledy upravil(a) Motors dne stř srp 20, 2008 15:13:28, celkem upraveno 1 x.
KLE 500 -06 - prodaná
>> CKC#606 <<
>> CKC#606 <<
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fotky jak sem slíbyl
Umyj si to...jinak hezký!Motors píše:Toto mě vyšlo na 2500,-

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
- Motors
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fotky jak sem slíbil
No neboj na Mýnky to umyju. Nějak nestíhám. A po 15 metrovém průhrabu kola při odjezdu na štěrku bych to mohl umývat znova.Umyj si to...jinak hezký!
Naposledy upravil(a) Motors dne stř srp 20, 2008 15:13:55, celkem upraveno 1 x.
KLE 500 -06 - prodaná
>> CKC#606 <<
>> CKC#606 <<
Hele hele, začíná v tom bejt docela slušnej bordel. Jedná se nabídku na brzdové hadice Hel - barvy dle nabídky, banja a šrouby ve standartu - jinou barvu jsem v nabídce neviděl. Cena bude podle toho kolik se nás sejde, na první stránce je nástin cen. VW v tom udělal trochu chaosss takže jeho nabídku Honzy Halbicha na hadice ABM - v něčem lepší, v něčem horší a v něčem dražší odsuď beru a udělám ji jako zvláštní vlákno.
Tady se nahlaste kdo chce hadice od Helu - kdo chce ABM tak ve vedlejším vlákně http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t=4707
Tady se nahlaste kdo chce hadice od Helu - kdo chce ABM tak ve vedlejším vlákně http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t=4707
ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Krásná práce, díky Zdrahy, to byl "mod zásah" s velkým M!ZdrahyZX9R píše:Hele hele, začíná v tom bejt docela slušnej bordel. Jedná se nabídku na brzdové hadice Hel - barvy dle nabídky, banja a šrouby ve standartu - jinou barvu jsem v nabídce neviděl. Cena bude podle toho kolik se nás sejde, na první stránce je nástin cen. VW v tom udělal trochu chaosss takže jeho nabídku Honzy Halbicha na hadice ABM - v něčem lepší, v něčem horší a v něčem dražší odsuď beru a udělám ji jako zvláštní vlákno.

Prosím všechny ostatní, co chtělí HEL, aby mi svoji ZÁVAZNOU objednávku poslali na PM. Do zprávy uveďte počet hadic, barvu a jejich délku, počet šroubů a banja. U předku uveďte ještě systém rozvodu (s/bez rozdělovače - tzn. 2 nebo 3 hadice).
Uzávěrka objednávek pro tohle 1. kolo je 31.8.2008!
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver