Divny zvuk pri vyssich otackach
Divny zvuk pri vyssich otackach
Ahoj. Mam takovy problem. Motorka mi pri vyssich otackach (>9,5tis) vydava zvuk jako kdyby uvnitr o sebe cvakaly podlozky, sroubky,...Proste kdyz to vytocim dela to takovy zvuk, jako kdyby se to melo kazdou chvili rozpadnout..Nevite cim by to mohlo byt?
Ninja 250R (zelená)
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Máš to snad servisovaný a v záruce, ne?! Tak čeho se bojíš, prostě jezdi, jestli se to má posrat, tak se to stejně posere a pak je na řaďě výrobce, potažmo dealer a jeho servis. Kdybys měl nějakou babuchu, tak chápu, že je člověk obezřetný a nerad by něco po...lámal, bo kdo ty díly a ceny má řešit. V případě, že dodržuju servis, v ničem se nešťourám a prostě jí zbytečně "neubližuju", tak s novou by mě tohle ale asi netrápilo... 
Nevím, ale na to, že máš voňavku tady na můj vkus řešíš technickej stav nějak divně často...

Nevím, ale na to, že máš voňavku tady na můj vkus řešíš technickej stav nějak divně často...

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
trosku divna rada...at se ti to treba kousne v naklonu ve stovce ne ????? pak to mozna na voziku vyreklamujes ne ???Ladis píše:Máš to snad servisovaný a v záruce, ne?! Tak čeho se bojíš, prostě jezdi, jestli se to má posrat, tak se to stejně posere a pak je na řaďě výrobce, potažmo dealer a jeho servis. Kdybys měl nějakou babuchu, tak chápu, že je člověk obezřetný a nerad by něco po...lámal, bo kdo ty díly a ceny má řešit. V případě, že dodržuju servis, v ničem se nešťourám a prostě jí zbytečně "neubližuju", tak s novou by mě tohle ale asi netrápilo...

ja ti radim jakekoli podezreni na poruchu v motoru...a hlavne mas ji new...hned tam jed ....tahle zmrzlina musi jen knucet a prist a ne rachotit...

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
souhlas s Mártym! Jestli to dělá furt, tak jim to na servisu nechat projet...když je to skoro novota!MARTY píše:trosku divna rada...at se ti to treba kousne v naklonu ve stovce ne ????? pak to mozna na voziku vyreklamujes ne ???Ladis píše:Máš to snad servisovaný a v záruce, ne?! Tak čeho se bojíš, prostě jezdi, jestli se to má posrat, tak se to stejně posere a pak je na řaďě výrobce, potažmo dealer a jeho servis. Kdybys měl nějakou babuchu, tak chápu, že je člověk obezřetný a nerad by něco po...lámal, bo kdo ty díly a ceny má řešit. V případě, že dodržuju servis, v ničem se nešťourám a prostě jí zbytečně "neubližuju", tak s novou by mě tohle ale asi netrápilo...
Nevím, ale na to, že máš voňavku tady na můj vkus řešíš technickej stav nějak divně často...![]()
![]()
ja ti radim jakekoli podezreni na poruchu v motoru...a hlavne mas ji new...hned tam jed ....tahle zmrzlina musi jen knucet a prist a ne rachotit...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Špatně jsem se vyjádřil...samozřejmě neradím ignorovat závady! Šlo mi o to, že mít fuglovku, tak na nic nečekám a když se mi něco nezdá, tak šup do servisu...od čeho mám záruku, že?!
Ikdyž je to Kawa, tak je to jen stroj a tam, kdybych měl přemýšlet nad tím, že se mi to může někde v rychlosti seknout, tak bych na to sotva sedl... Vyjede to ze servisu a ty máš "jen" dobrej pocit, že to měl v rukách někdo, kdo tomu hoví a v horizontu několika set nebo tisíc km můžeš být "v klidu", víc nemáš...stát se může kdykoliv a cokoliv!
Takže maxi, už jsem ti to psal i jinde...využívej výhod záručního servisu, dokud můžeš! Jak psal MARTY, nová zmrzka musí fičet, ne kulhat!
Ikdyž je to Kawa, tak je to jen stroj a tam, kdybych měl přemýšlet nad tím, že se mi to může někde v rychlosti seknout, tak bych na to sotva sedl... Vyjede to ze servisu a ty máš "jen" dobrej pocit, že to měl v rukách někdo, kdo tomu hoví a v horizontu několika set nebo tisíc km můžeš být "v klidu", víc nemáš...stát se může kdykoliv a cokoliv!

Takže maxi, už jsem ti to psal i jinde...využívej výhod záručního servisu, dokud můžeš! Jak psal MARTY, nová zmrzka musí fičet, ne kulhat!

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver