125cc
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Kawasaki 125 kmx
Se tak podívat po inzerátech.Ale horko těžko se Kawasaki tohoto objemu sežene. 

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
Vybral bych malou Yamahu... Vypada a je skoro velka jak R6, je to novinka a bude jezdit, jezdit, jezdit, jezdit.....
Male CBR bych nesel kvuli tomu, ze vypada jako kolobrnda... Ted ji sice levnejsi, ale kdo by chtel jezdit na sekacce....
Mito to je kategorie sama o sobe... Je krasne, pekne se na nem clovek sveze, ale je to 2T se vsim co k tomu patri... Nove uz neni tak hezke, jako stare, tak vypadlo uplne...
Koukni treba na Rieju ( www.rieju.cz ).... Stoji za zvazeni...
Male CBR bych nesel kvuli tomu, ze vypada jako kolobrnda... Ted ji sice levnejsi, ale kdo by chtel jezdit na sekacce....

Mito to je kategorie sama o sobe... Je krasne, pekne se na nem clovek sveze, ale je to 2T se vsim co k tomu patri... Nove uz neni tak hezke, jako stare, tak vypadlo uplne...

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
I o 125 se toho dost napsalo v tvým předchozím topicu ZDE.
Osobně se mi dost líbí Derbi GPR 125 Racing
Osobně se mi dost líbí Derbi GPR 125 Racing

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
OT
No a co třeba příspěvek od Lecha...?!Matyband píše:no a co treba kawasaki kmx 125??? to je dobry endurko!! i kdyz 2 takt ale staci narazit na dobryho majitele a je to top stav!!! ja ji mam taky a je v pohode uz 500 km..........vim ze to neni moc ale zatim to de:D

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Kawasaki kdx 125
A nebo tato :
http://auto-moto-bazar.inzertlist.cz/mo ... i-kdx-125/
I když obě jsou spíše do terénu.Na silnici od Kawičky nic neseženež.Pokud se nepletu.
http://auto-moto-bazar.inzertlist.cz/mo ... i-kdx-125/
I když obě jsou spíše do terénu.Na silnici od Kawičky nic neseženež.Pokud se nepletu.

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- Frki
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
S timhle nezbyva nez do posledniho pismene souhlasit.Honza-Zed píše:Vybral bych malou Yamahu... Vypada a je skoro velka jak R6, je to novinka a bude jezdit, jezdit, jezdit, jezdit.....
Male CBR bych nesel kvuli tomu, ze vypada jako kolobrnda... Ted ji sice levnejsi, ale kdo by chtel jezdit na sekacce....![]()
Mito to je kategorie sama o sobe... Je krasne, pekne se na nem clovek sveze, ale je to 2T se vsim co k tomu patri... Nove uz neni tak hezke, jako stare, tak vypadlo uplne...![]()
Jen navrch dodat, ze Aprilka RS 125 je sice pekna, nejezdi spatne...ale par lidi co ji melo, s ni ve vysledku nebylo spokojeno. Sypala se a nahradni dily drahe.
Takze pokud novou, tak asi tu Yamu.
Ninja ZX-6R '09
-
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
No jámyslím že 125 silnice nemá moc cenu kupovat...vono to jen pěkně vypadá a nic moc to nejede...jel sem na asi všech těch 125 silnicáh (krom těch nových)...a je to takove drnkadlo zrychlení nic moc a takove male to je no prostě na silničku divné....Já sem jezdil na husqvarně sm 125.. rok 2000 ta poslední s mechanickým čerpadlem bez emisnich norem a ta jede jako kroska
akorát s tím rozdílem že je to taky pěkně rychlý 150 kmh je tam hned....a to je na motárda dost slušný;-) jinak jak rikam sila jako kross a naučí se to pořádně ovládat
(mám někde nějake fotky jak semse to naučil já
) mám ji teď na prodej kdyby měl zájem možu poslat fotky
....a jinak pri koupi te 125 si dávej bacha na kilowaty v TP policajti po tom jedou
mně zastavily parkrát a to bylo to první co chtěli!

KAWASAKI Ninja ZX-7R The legend of superbike