GP 2008
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, zde si zatím užíváme poslední záchvěvy sluníčka...obloha zatím místy i modrá, teplo a bez deště...obávám se, že se tomu ale odpoledne nebo večer taky nevyhneme.Jirka_Z píše:Noo tak to vypada na krasny pocasi co? Aspon teda tady v Praze je pekne hnusne a zitra to ma byt na Morave takze se mame na co tesit...

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
Tož dneska volný jízdy byly supr. jen sem musel jet před kvalifikacema domů bo synka to už nebavilo
. Jasná páka , že budu na Gčku přímo naproti obrazovky - je tam pěknej výhled na Švoncovku , nacelý esíčko za ní a rovinku až před poslední esíčko - a taky sou tam poruce hned stánky s občerstvením (kurewsky předraženým - Hot-dog 70,- , pivo 50,- , 2 zmrzky od algidy 120,-
) . Takže pokud o mě někdo bude mít zájem , tak sem tam zítra celý den , a v neděli taktéž.

- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
teď je John Hopkins 3tííííí!
v tréningu na vodě se drží!!!
držím palce!

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
snad klapne suchý závod...
http://www.chmi.cz/meteo/ov/aladin/resu ... est&all=on
a klapne i bedna pro
KAVU???
bylo by to krásnéééé (jsem se zasnil
)
a klapne i bedna pro

bylo by to krásnéééé (jsem se zasnil

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
sem to dneska sledoval z místa "C". A jak mě to nechává normálně skoro chladným, tak dneska jsem chtěl Kawě tleskat. SUPER. Zítra budu myslím řvát jak na lese. Na déšť kašlu, je to jen voda. Hlavně ať je to vyrovnané a pěkný závod. Byl jsem až do konce, těšil jsem se na bitku s RedBull cupu, ale celkem zklamání. I když stejné mašiny tak rozdíl jak prase. Takže zítra se to snad spravý.
Jen Kawě se nechtělo asi do deště a tak nebyla tak vidět, jako třeba Ducati a Yamaha. Ale zítra to bude jiné!
Jen Kawě se nechtělo asi do deště a tak nebyla tak vidět, jako třeba Ducati a Yamaha. Ale zítra to bude jiné!
ZX-12R naked