ZRX II
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Joo ZZR1400 je parada to je fakt, ale nebudem hyzdit vlakno o Rexech...KankX píše:diky diky, jsem rad ze tu mam samy suprovy kamarady....pro toho, pro koho je Martyho 2metrovy pstruh super ulovek bych snad jeste mohl dodat, ze jsem z meho Rexe vytlacil na rovine (mozna trochu foukal vitr do zad) dostal tachometrovych 280km/h ...bylo to pred cca 2roky, tehdy jsem se snazil nenechat si ujet jednu ZX12 a musim rict ze do cca 220-240km/h jsem se hrde drzel, pak mi zacal ujizdet no a ve finale mu dosel benzin, takze jsem mu nakonec ujel ja
Jinak nejezdim moc rychle... a kdyz tak jen chvilkove treba do tech 240km/h pak uz to na Rexikovi fakt neni zadna zabava, zatimco na ZZR1400 to je zabava i ve vyssich rychlostech

Krom toho ty rychlosti verim - nemas duvod "kecat", ale na Rexovi tyhle rychlosti uz urcite nejsou "nic moc" a o tom jak malo vam Rexove zerou uz taky neco vim a popravde mam pocit, ze ta moje "strikacka" papa vic nez vase "kultovni" stroje ...
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
TENHLE PŘÍZPĚVEK BYCH VYMAZAL
Zaslal: út srpen 12, 2008 6:44 pm Předmět:666S999 píše:ZdrahyZX9R píše:Jana Kawa píše: vcera jsem chytil na prehrade dvoumetroveho pstruharve kombinézu? ty jsi zhubnul?
![]()
zásah, loď potopena
![]()
--------------------------------------------------------------------------------
Czert ZRX napsal:
MARTY čoveče založ si svůj Pokec o ZX12R mno a mi ti tam budem sázet podobné hlášky jako ty nám na naše krásné stroje
Zbytečný, Marty by tam byl sám a vůbec ZX12R má ke kultovnímu stroji ještě daleko
No čumím, Vy už se navzájem torpédujete??? Proč po sobě jen kamarádsky nestřílíte???

Hoďte hnusný Rexe do muzea a osedlejte všichni ZX12 a ZX10, nejkrásnější stroje...[/quote]
Zahoď radši hnusnou zmrzlinu a skoč na pořádnej stroj, za kapoty se umí schovat každej.
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: TENHLE PŘÍZPĚVEK BYCH VYMAZAL
Seky, podívej se pořádně, co má Chosé (666S999) v podpisu, on MÁ pořádnej strojZRX 1984 píše:Zahoď radši hnusnou zmrzlinu a skoč na pořádnej stroj, za kapoty se umí schovat každej.

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
Kecy
Ty jsi nikdy nezkusil kolik Ti jede motorka pod zadkem???? Jaká koliv? Kdyby Márty nepsal ty svoje žvejky, byla by tady nuda, takhle mu pár lidí napíše že dráždí bosou nohou hada a aspoň se zasmějem. Rex znamená pro každýho něco jinýho. Někdo to bere jako životní lásku a někdo jen jako motorku, která není tuctová. Když se chceš kochat, tak se kochej. Každej si jezdí po svým, to je snad normálka ne?666S999 píše:Ne: Chozé jen "chytil"...DoktorZRX píše:Chozé už chytl Martybundus666S999 píše:
Hoďte hnusný Rexe do muzea a osedlejte všichni ZX12 a ZX10, nejkrásnější stroje...[/size]
100x kecy na Rexe mi stačily...Georgův názor, že Rex a ER6 versys je hnus taky znám, co ještě chci vědět??? Trochu pozitiv...nebo chci moc? Samo, že KAWA není modla a já nebyl u "komárů rudejch" a u "zelených" nejsem taky...ale tolik střelby do vlastních řad nemusím...
(rozhodování K-managerů v Žaponsku nerozumím...udělali dost divných kroků...ale i dost dobrých...kdyby ještě Káwy vyhrály, bylo by toho štěstí moc najednou...a pak by jí chtěl každej R1woepitcho)
Pouze konstatuji to, že Rex je mi tím, co mám v podpisu... a basta! A co se týče "ideální a nádherné" motorky je to jak s babamakdo ji takovou máte??? a na jak dlouho??? nudíte se??? kupte si medvídka Mývala, BANDITA DVANÁCTKU, nebo HD na kopci bez brzd... Mě je už dost roků, že přemety (nejen motorkářské) mám za sebou, vím co chci a nikoho do ničeho nepřemlouvám, jedu si po SVÉ lajně a po svým...a co se mi líbí nevnucuji, ale chci mít něco společného s lidmi kteří mají něco společně rádi se mnou...
Na "rytí" jsou nejvděčnější rýče a zahrádky...z kamarádů si "nestřílím" donekonečna, pak je to jak seklý Cédo...
tož tak!(pro rypáky!) plkejte si v jiném threadu a nezasírejte to SRDCAŘŮM ZRX
A CO SE TÝČE: tachometrovejch 260...není to o hovně??? mě to moc nerajcuje kulit bulvy na rovince na tacho...nebo teda 310..., to bych se raděj mrkl na nějaký National geographic ...třeba rovníkovou Afriku...
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Re: Mazec
Za tu masku bych tvůrci zlomill ruce, větší hnus jsem v životě neviděl, jak někdo může takhle zkazit Rexe opravdu nechápu.
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909