zadní guma na zx6r 2001
-
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
to GECA: neříkám, že na pneu chci šetřit - hledal jsem jen kde nejlépe a nejlevněji koupit tu co mám zatím předvybránu a to jest BT021. Chtěl bych gumu co mne podrží v zatáčce, ale na rovinkách něco najede. Na své BT014 je střed na sra*ky a kraje jako nový. Přidávám fota:

Jeden doporučí continental force a druhý jí hned zhatí.... Přesně tak to má být.
Já třeba někdy tahám celkem dost a kdybych s tou BT014 jezdil jen tak pohodičkově a zatáčky pomalu, tak bych s ní možná 10t km udělal.
Jenže 6tka je pro mě taková divoká obratná šelmička a já s ní víc hraju.... 
Právě proto by to chtělo něco co na rovinkách se mnou něco najede, ale v zatáčkách se to bude chovat stejně jako moje stávající guma - podrží mne když bude potřeba.... Prosím všechny co používají takové ať napíšou na čem jezdí. Pokud by se našlo více spokojených zákazníků s BT021, tak není co řešit!
Děkuji všem 

Jeden doporučí continental force a druhý jí hned zhatí.... Přesně tak to má být.

Právě proto by to chtělo něco co na rovinkách se mnou něco najede, ale v zatáčkách se to bude chovat stejně jako moje stávající guma - podrží mne když bude potřeba.... Prosím všechny co používají takové ať napíšou na čem jezdí. Pokud by se našlo více spokojených zákazníků s BT021, tak není co řešit!

Zelená dvouoká kráska = Kawasaki zx6r ninja 

- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Mam ted nove BT-021 ale najel jsem na nich teprv asi 300km takze nemuzu moc rict a mam trosku jinou motorku nez ty takze jsem se ani neucastnil teto "debaty" Vybiral jsem BT-021 jenom chvilicku - na moji motorku mi byly doporuceny v podstate vsema (pokud teda chci Bridgestone) Jinak existuje vic dobrej gum, ale Kawa jezdi na Bridgestone...
Snazim se jezdit pro zabavu, takze jak rychle je olitam me zas tolik ... ale prijde mi, ze pokud si chces uzivat volnost naklonu a vyuzivat co Ti tvoje motorka dovoli tak bys mel brat "lepidlo" vy mate motorky na kterejch se proste "lita" to my kteri mame ne tolik "extremni" motorky si muzem vybirat...

JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
No nevim na bestpneu to vychází na 7141,- - já mluvím o sadě , ne jen o zadkugeca píše:tady máš ty michelinky levnější http://www.bestpneu.cz/pneumatiky/motoc ... r=Michelin.
Šel bych spíš do těch POWER pilot

- DoktorZRX
- Ghostrider
Dobrý, díkMaverick píše:Buď u hamleta , nebo ještě lepší u kámoše ve Slavkově u Brna , kterej to zrovna i přezuje. http://www.moto-pneu.cz/eshop.php?ID2=& ... &h4=®i=DoktorZRX píše:A kdeMaverick píše:Já du teď asi do Michelin Pilot Road 2 . Taky 2 směs a dá se pořídit za 5800 sadaJá jenom za zadní dám 4tis.

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
sorry Maverick
blbě jsem se podíval na cenu spíš jsem jsem se nekouk že je to za kus.Micheliny moc neprodáváme měl jsem jetou pilot power2 a moc spokojenej stejně jako s diablo corsou.Každý čeká od pneu něco jiného
Já jsem osobně pro lepidla.Měl jsem chvíli i Dunlop Sportmax Qualifier a ikdyž to tady někdo chválil tak já byl nespokojenej jakmile se dostala na hranu tak uskočila 
blbě jsem se podíval na cenu spíš jsem jsem se nekouk že je to za kus.Micheliny moc neprodáváme měl jsem jetou pilot power2 a moc spokojenej stejně jako s diablo corsou.Každý čeká od pneu něco jiného