Tak počkat, počkat. Takhle teda jako ne totokZdrahyZX9R píše:...zdrahyho REX na srazu vyhraje...

Tak počkat, počkat. Takhle teda jako ne totokZdrahyZX9R píše:...zdrahyho REX na srazu vyhraje...
No tak to pánové dorazím,nové sedélko by se mi šiklo!!!Lech píše:Tak dneska mi volal KING a říkal že za svou kožedělnou firmičku věnuje do tomboly poukázku v hodnotě 5000,- Kč na výrobu např. sedla.
S ubytováním rozhodně problém nebude.Celková kapacita ubytování je asi 150 lůžek v celém areálu.Czert ZRX píše:No tak to pánové dorazím,nové sedélko by se mi šiklo!!!Lech píše:Tak dneska mi volal KING a říkal že za svou kožedělnou firmičku věnuje do tomboly poukázku v hodnotě 5000,- Kč na výrobu např. sedla.
Nechci zas něco slibovat a pak nedorazit akorát bych to zakřikl,ale co Kdybych dorazil čistě Náhodou bude problém s ubytkem?
Ja vim, zatim jsem to nehrotil, ale muzes si me zapsat... Nesmim zapomenout na svou drahou polovicku...Lech píše:Teď ale koukám že nejsi Honzo nahlášený.Honza-Zed píše:Myslim ze Bratislavska Baba to jisti...Lech píše:No počítám že Ninjové pojedou směr Buchláky. Přes Veselí nad Moravou a Kunovice.turisti se třeba zajedou podívat na Lučinu přes dobrej kopec v Tvarožné Lhotě s rozhlednou.No a někteří možná zůstanou na odpoledne ve Strážnici,bo tam budou zrovna probíhat jak naschvál.Ještě to není domluvený na 100 %
Vinobranní. Takže vína a burčáku tam bude spousta s doprovodným programem. případně to nějak zkombinovat.
![]()
První burčák,pak rychlé zatáčky a nakonec rozhledna.Tak jak kdysi byla reklama na Ninju 6-ku rok tuším 2001. Kdo pamatuje?
A já už jsem ti svěřil velení letky.
Jak teda? Vyjádři se k tomu. Na takové akci musí všechno klapat
To byla teda skoro podpásovka což doktore.DoktorZRX píše:Tak počkat, počkat. Takhle teda jako ne totokZdrahyZX9R píše:...zdrahyho REX na srazu vyhraje...