Lanko spojky

Odpovědět
Pítrs-gpz
Kontaktovat uživatele:

Lanko spojky

Příspěvek od Pítrs-gpz » stř čer 28, 2006 22:34:39

Začíná se mi třepit lanko spojky a nový originál stojí okolo 800kč. Když mi to řekli málem sem se skácel! Nevíte jestli se to dá nějak opravit, existuje někdo kdo dá do starýho lankovodu nový lanko? Nebo nevíte kde koupit neoriginál? Zkrátka prosím zkuste mi nějak poradit, dík!
Kawa GPZ 500 S (1995): Rudá jebka, pičo!

Buriel
Easy rider
Easy rider
Bydliště: Malá vesnička v srdci Jižní Moravy s náměstíčkem a kostelíkem.Čejč.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Buriel » čtv čer 29, 2006 04:48:57

Tuším že někde v nabídce od Luise sem vyděl sadu univerzálních lanek,když sem se na to ptal v Motoshopu tak mi řek že nic takovýho nemá a že bych moch vyndat lanka co tam mám a koupit nějaké podobné nebo origo.U třindy sem to řešil lankem na horské kolo :mrgreen: ale u Kawy nevím to by nevydrželo ani 100Km a jestli se ti už třepí tak bych neváhal a koupil i to origo,protože až ti jebne někde 200 Km vod baráku :rolleyes: to by bylo na ojeb.
Zelený Ďábel KLR 650
Jezdím pomalu a kochám se krajinou.......

NRG
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NRG » čtv čer 29, 2006 07:02:15

Tu sadu od Louise mám, ale je to spíš opravná sada pro případ nouze. Jsou tam 2 lanka a spousta různejch koncovek se šroubovacím zajištěním, takže se to nemusí letovat. Ale je to fakt spíš nouzovka na opravu někde na cestě. Jinak druhovýrobní lanka mívali v Rucu, ale ti zkrachovali, tak nevím.
Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::

Odpovědět