na čem jezdí
Kde jsou...?
- Lech
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Kde jsou...?
Tak jsem tady na foru a ani na našich motosešlostech dlouho neviděl naše staré známé.Nevíte o nich cokoliv kde jsou jak se jim daří a nebo .....
na čem jezdí
Třeba takovej Buldok ZXR a nebo Pepa ZX 9 R.Ten si pak koupil desítku a tuším si ještě poopravil nick. 
na čem jezdí
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
Tak buldok se tu nejakej ten patek zpet na chvilku ukazal, ale zas zmizel.
Co se tyka pepka, toho vidim obcas kdyz zajdem na obed. Pracuje kousek vedle me. Porad zije, porad ma desinu, ale asi resi jiny veci nez klub.
Co se tyka pepka, toho vidim obcas kdyz zajdem na obed. Pracuje kousek vedle me. Porad zije, porad ma desinu, ale asi resi jiny veci nez klub.
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
-
kafkalibor
- Ghostrider

Re: Kde jsou...?
Lech píše:Tak jsem tady na foru a ani na našich motosešlostech dlouho neviděl naše staré známé.Nevíte o nich cokoliv kde jsou jak se jim daří a nebo .....![]()
na čem jezdí![]()
Třeba takovej Buldok ZXR a nebo Pepa ZX 9 R.Ten si pak koupil desítku a tuším si ještě poopravil nick.
patřím k těm tolerantějším v tomhle klubu, ale moc neprovokujSUZUKI píše:Lech píše:Tak jsem tady na foru a ani na našich motosešlostech dlouho neviděl naše staré známé.Nevíte o nich cokoliv kde jsou jak se jim daří a nebo .....![]()
na čem jezdí![]()
JA SUU STALE TUUU
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
to pardooon se mi zdalo ze hledate mě.ZdrahyZX9R píše:patřím k těm tolerantějším v tomhle klubu, ale moc neprovokujSUZUKI píše:Lech píše:Tak jsem tady na foru a ani na našich motosešlostech dlouho neviděl naše staré známé.Nevíte o nich cokoliv kde jsou jak se jim daří a nebo .....![]()
na čem jezdí![]()
JA SUU STALE TUUU
jsi tu proti pravidlům. Jestli si budeš dělat prdel z vážných věcí, což třeba tady kde hledáme kámoše myslím docela je - tak tě klidně smáznu
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
A TY JSI NĚKTERÝ Z VÝŠE JMENOVANÝCH?SUZUKI píše:to pardooon se mi zdalo ze hledate mě.ZdrahyZX9R píše:patřím k těm tolerantějším v tomhle klubu, ale moc neprovokujSUZUKI píše:JA SUU STALE TUUU
jsi tu proti pravidlům. Jestli si budeš dělat prdel z vážných věcí, což třeba tady kde hledáme kámoše myslím docela je - tak tě klidně smáznu
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
-
kafkalibor
- Ghostrider