Clanky na idnes.cz
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Není to sice Idnes ale zajímavý článek
Naposledy upravil(a) Dak dne stř srp 20, 2008 23:24:43, celkem upraveno 1 x.
Dak
CKC -015-
CKC -015-
- Daniel Zimulák
- Easy rider
vse trosku nafukuje...kontrolovali tam az navecer a to my uz odjizdeli,cca o pul seste jsme je mijeli a akorat si na sebe rvali reflexni vesty....mozna tam buzerovali i rano ale to nevim...vBrne jak me kontrolovali pom velke cene trikrat mi cajti povidali ze v Buchlacich nema kdo byt...max na chlast kontroly...tak nevim.....
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
jen tak na okraj...jezdim tam sem tam a s Kubou vzdy...kolikrat si mapuji teren mrknutim na tochometr a rychlost jizdy automobilu...nej zapich...pri stridme jizde nahoru a sledovanim jsou li tam me predjel bavorak fakt fest...mel jsem tam 100......a to nebylo jen jednou.....auta v obou pruzich a kdo s koho...treba dve skodovky a treba 400m vedle sebe...motor rve a nic...ja za nima o jedne ruce a jeste mi ukazali prstik...no nic jsem uz stary a tohle me vytocit nemuze 

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
...a zase ta Policie...
Oni už fakt asi neví, jak na sebe víc upozornit. Utracená 1,3 miliardy, 680 špatně polepenejch aut a už i první rozbitý dřív, než jim stihli dát značky...
http://zpravy.idnes.cz/policiste-na-pra ... 4_krimi_jw

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
No jéje, někdo mu to zašlápl, on to stihnul a ten třetí už holt ne. Vím že tohle je hezkej terč, ale mě vloni zezadu rozstřelili tady v Praze octávku dvakrát za jeden víkend... určitě jsou to debilové, tohle by se přeci nikomu z vás stát nemohlo.. 

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209