ZRX II
USA
No já měl problém ZRX tady přihlásit, protože mi na STK řekli, že podle čísla motoru není určen pro evropský trh a museli ověřovat emise, ale budíky v míl. nemám, ikdyž podle TP v německu to koupil v roce 99 první majitel, nechápu to moc. Nedalo by se někde u výhradního dovozce zjistit původ?
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: KanX
to jsi nepochopil... ne stejnej model ale uplne stejnej (snad jen VIN ma jiny) jako byl ten muj nez jsem ho predesignoval na 04ZRX 1984 píše:Teďka mě trklo píšeš tam že to je stejnej model jako BYL ten tvůj, nějak Tě BMW ovlivnilo???

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: USA
Už to zde zaznělo mockrát...není nic jednodušího, než zavolat Halbichovi nebo do Aska, nadiktovat VIN a hned víš, na čem seš!ZRX 1984 píše:...Nedalo by se někde u výhradního dovozce zjistit původ?

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
ZRX
Nevím kdo je Halbich a Asko dělá nabytek ne?
Tu MT 01 má kámoš co měl před tím Z 1000, před tím SV 1000 a před tím Bandita 1200. A říká, že káwa byla nejlepší akorát z toho začal mít strach, tak to potřeboval uklidnit. MT 01 vzhledově super, ale říkal, že to bude muset jít z baráku, prej vibrátor a točky cca 5 tis ot. takže závodnické srdce zkomírá. Jinak dobrej vkus KanXi. MT 01 se mi mnoho líbí, ale odrazujou mě ta zkušenost kámoše. Jinak s tou podobností je to dost dobrá náhoda. Tak doufám že se sejdeme na Mlýnkách a dámě všechny Rexe do řady a bude pořádné foto.....

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Sorry
Nějak jsem si neuvědomil toho Halbicha a že výhradní dovozce má přezdívku Asko mi nedošlo. Na fóru jsem od jara cca březen asi..
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Topolná
Jedu tenhle víkend k nám na chalouku k Uherskému Hradišti a pojedeme se podívat na motosraz Topolná..Přidá se někdo?
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
OT
Ještě do bazaru si nenapsal, že o víkendu jedeš do Topolné...ZRX 1984 píše:Jedu tenhle víkend k nám na chalouku k Uherskému Hradišti a pojedeme se podívat na motosraz Topolná..Přidá se někdo?

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
Re: OT
Co kdyby se někdo chytnul.Ladis píše:Ještě do bazaru si nenapsal, že o víkendu jedeš do Topolné...ZRX 1984 píše:Jedu tenhle víkend k nám na chalouku k Uherskému Hradišti a pojedeme se podívat na motosraz Topolná..Přidá se někdo?

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Jak píše KankX - je to ročník 2001 americká verze. Typové označeníZRT20A
v podstatě bez nějakých úprav - tedy kromě zadního světla, které je a to se podržte z ZX7R
a vypadá tam vážně docela dobře. Bývalý majitel mi k motorce dal i originální "bílé" světlo kdybych ho tam chtěl dát a tak o tom uvažuju - zatím to ale asi nechám, protože se mi to docela líbí. Jediné co hodlám změnit je to že vepředu jsou dvouvláknové žárovky a klasický americký styl - blinkry svítí pořád a při blikání jeden bliká a druhý svítí, no a vzadu je to po evropsku. Nějak to sjednotím, asi na evropu, kvůlivá PČR. Výfuk popřemýšlím, momentálně mi to hučení vyhovuje, ale jestli potkám slušný laďák s homologací, asi do něj časem půjdu. Budu muset vyměnit gripy - ty co tam jsou jsou úzké a bolí z nich ruce (super na šestku na okruh, ale na tenhle úchop moc nejsou), potom určitě budu dávat nějaké decentní padáky a ještě nějaké drobnosti
Více méně bych ale rád zachoval vzhled i výraz REXe tak jak je, tak jak mu to sluší

Více méně bych ale rád zachoval vzhled i výraz REXe tak jak je, tak jak mu to sluší

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- DoktorZRX
- Ghostrider
Taky jsem měl jednu motorku a té svítily pořád blinkry a neměl jsem dobrej pocit před křižovatkama. To zadní světlo ze ZX7R je kulatější. Ale myslím, že vystouplejší a hranatý tam sedí vícZdrahyZX9R píše:Jak píše KankX - je to ročník 2001 americká verze. Typové označeníZRT20Av podstatě bez nějakých úprav - tedy kromě zadního světla, které je a to se podržte z ZX7R
a vypadá tam vážně docela dobře. Bývalý majitel mi k motorce dal i originální "bílé" světlo kdybych ho tam chtěl dát a tak o tom uvažuju - zatím to ale asi nechám, protože se mi to docela líbí. Jediné co hodlám změnit je to že vepředu jsou dvouvláknové žárovky a klasický americký styl - blinkry svítí pořád a při blikání jeden bliká a druhý svítí, no a vzadu je to po evropsku. Nějak to sjednotím, asi na evropu, kvůlivá PČR. Výfuk popřemýšlím, momentálně mi to hučení vyhovuje, ale jestli potkám slušný laďák s homologací, asi do něj časem půjdu. Budu muset vyměnit gripy - ty co tam jsou jsou úzké a bolí z nich ruce (super na šestku na okruh, ale na tenhle úchop moc nejsou), potom určitě budu dávat nějaké decentní padáky a ještě nějaké drobnosti
![]()

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
na moji take svitili vsechny blinkry, ale pro prihlaseni se to muselo prepojit, jinak by to neprihlasili. Evropske predpisy to nedovoluji, jo a jeste jsem musel sundat bocni odrazky, co maji Americke verze, to take u nas nesmi byt...
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer