ZRX II
Nazdar kucíí
tak jsem včera najel zhruba 250mil a poznatky - ze začátku se to vlnilo na ojetých gumách (předchozí majitel se právě vrátil z Itálie a bylo to na placku), ale po přezutí na Michelin Pilot Sport to jede jako po kolejích. Pravda že si po supersportu musím zvyknout na jiný posez a na hodně široká řidítka, takže zatím jedu dost opatrně (nové gumy cca 1,5 do kraje - ale jel jsem dost po rovinkách, nebylo celkem kde to naklonit)
zátah sametový, posez prima a pocit z řízení vážně skvělý. Budu muset vyměnit olej a domluvit se s Honzou Halbichem, aby se mi podíval na seřízení podvozku (připadá mi docela OK, ale třeba to jde zlepšit).
Takže doufám, že budu spokojený a že REXík bude spokojený se mnou
Jo a protože včera vážně foukalo, tak jsme nejel víc než 130.. teda v mílích

Takže doufám, že budu spokojený a že REXík bude spokojený se mnou

Jo a protože včera vážně foukalo, tak jsme nejel víc než 130.. teda v mílích

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak myslím, že otázky jsou zodpovězeny...kdo i co koupil!DoktorZRX píše:Rex je domaKupec nepřijel, protože koupil 12ku, takže se máte těšit na "novýho" rexaře z kawaklubu. Jsem zvědavej jakýho koupil. Trošku mě to zklamalo, ale aspoň dodržím slib a koupím Ixila, takže jsem pořád rád že zůstal
A ještě víc ho vyleštím

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zdrahy
zkus se mrknout treba tadyZRX 1984 píše:Takže rodinka ZRX se rozrostla? Nebyla by nějaká fotka abychom věděli jakýho mazlika jsi pořídil?

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jirka_Z píše:Fotky ma - "Zdrahy si udelal radost" - je moc peknej - cim dal vic premyslim...
Hele, hoši, aby pro nás "ZRX Dreamery" těch Rexů ještě vůbec tolik v nabídce bylo...Dargas píše:kuci neprovokujte nebo si budu muset rexe koupit taky...

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
Zdrahy
No tak to Ti gratuluju, jak by řekl King jestli už to někde neřekl: to je pěkné Rex. To je co za rok? Já že většinou ty dvanáctky už měli černo bílej pruh. Tam právě ty přechodový roky moc nevím jak to bylo. Každopádně jestli se dělala dvanáctka v těhlech barvách tak mám další sen. Moc pěknej kousek. Nevíš jak se dostala z USA do Itálie?
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zdrahy
je to rocnik 2001... je presne stejnej jako byl ten muj, proste uplne dvojce, jen ja mam prouzky hozeny do barev 2004ZRX 1984 píše:No tak to Ti gratuluju, jak by řekl King jestli už to někde neřekl: to je pěkné Rex. To je co za rok? Já že většinou ty dvanáctky už měli černo bílej pruh. Tam právě ty přechodový roky moc nevím jak to bylo. Každopádně jestli se dělala dvanáctka v těhlech barvách tak mám další sen. Moc pěknej kousek. Nevíš jak se dostala z USA do Itálie?

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
ZRX
Jo tak už to chápu. Já jsem právě koukal do Kanxova podpisu a tam má rok 2001 a vím že má černý proužky. Kolik stál takovej mazlik? No u mě to vypadá, že můj Rex teďka bude jezdit do konce a pak si pořídím novýho. Nebo by se muselo dobře něco natrefit...
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909