Kosta píše:u 03-04 se mi zda ze je problem s homologaci 25kW,podle meho bude problem s napsanim 25kW do TP.
Ja mam 05-06 s 25kW ,cekam sem ze 25kW bude celkem klidny,ale kdyz se to drzi v otackach tak to taky solidne šlape...
Na to bych se musel někde zeptat jak to je....těch 25 Kw tam chci spiš kuli sobě ( rozšířeni na neomezený papíry dělám za měsic )...je to pro klid duše..sice nejsem žádnej velkej závodnik, ale co kdyby mě to nutilo...mam známiho před necelejma 2 měsicema koupil Suzuki SV 650 ( předtim hrdej majitel jawa pionýr)... teť o ježděni mluvi jak kdyby na tom najezdil 20 000 už dal 210 km/h a s kámošema pomalu uzavirame sázky kdy to pošle
MiMoZa píše:
Nenech se mnou ovlivnit,určitě platí to co psal Zdrahy,ale já osobně bych do ER6E nikdy nešel. Ta motorka se ti musí bodto moc líbit,nebo bude vyloženě hnusná a já bohužel patřím do té druhé skupiny. Pokud si ji neviděl naživo,určitě ti doporučuji ji někde omrknout,než ji zařadíš do výběr
jj 22 pojedu na sraz (kateřina), tak se na ni snad mrknu, jak vypada v realu...to předni světlo vypada "zajimavě"
jinak přesně taková cos jsem dal odkaz by mi stačila a byl bych spokojenej asi na 200%
Jirka_Z píše:Jestli chces budu svoje ER-6fko prodavat po sezone tak se muzem domluvit - je to fakt moc pritulna motorka - jediny pro "zacatecnika" je to dvouvalec - obcas se "utrhne" - to je vec prenosu tocivyho momentu na zadni kolo pri podrazovani, ale kdyz si na to zvyknes tak je na ni super zabava a me se libi moc... Ta co mam v obrazku tak to je ona...
Prodavat ji budu jenom proto ze chci Z1000 (idealne opet dvouval, ale to nedelaj) takze tak.
Ja chci kupovat motorku spiš až na jaře, teť jen popřemejšlet co a jak ..... a přez zimu šetřit ...
A co ta ER5 u ni bych třeba vubec nemusel omezovat na 25 Kw tu bych mohl zvládnout ne?
to je tak špatná že se oni nikdo nezminil