JEDOVNICE 2008
a ještě není všemu konec.Jirka_Z píše:None sranda musi bejt, ale popravde kdyz jsem videl, ze se zaregistroval novy clen a ma nick SUZUKI tak v jednom okamziku jsem chtel psat adminum at z toho udelaj neco jinyho, ale pak jsem si rekl, ze musis mit velkou odvahu...![]()
![]()
![]()
![]()
pokud mě smažete budu mít radost že mate STRACH!!

- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
..drazdis hada bosou nohouSUZUKI píše:a ještě není všemu konec.Jirka_Z píše:None sranda musi bejt, ale popravde kdyz jsem videl, ze se zaregistroval novy clen a ma nick SUZUKI tak v jednom okamziku jsem chtel psat adminum at z toho udelaj neco jinyho, ale pak jsem si rekl, ze musis mit velkou odvahu...![]()
![]()
![]()
![]()
pokud mě smažete budu mít radost že mate STRACH!!

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- DoktorZRX
- Ghostrider
Motor ze Suzuki nedá takovou práci vymontovat...a potom už jen najít šikovný místo na schování motoruKankX píše:..drazdis hada bosou nohouSUZUKI píše:a ještě není všemu konec.Jirka_Z píše:None sranda musi bejt, ale popravde kdyz jsem videl, ze se zaregistroval novy clen a ma nick SUZUKI tak v jednom okamziku jsem chtel psat adminum at z toho udelaj neco jinyho, ale pak jsem si rekl, ze musis mit velkou odvahu...![]()
![]()
![]()
![]()
pokud mě smažete budu mít radost že mate STRACH!!...uvedomujes si vubec, ze az prijedes na Mlynky ze tam budes sam s jednou Inazumou???? ...a vis co je to rozdrazdeny dav priznivcu znacky Kawasaki??? Hele, opatrne na ty vyroky

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- DoktorZRX
- Ghostrider
Re: Polepy
Ještě říkám : Hlavně zamaskovat stopy. A je to venkuZRX 1984 píše:Kingu a Doktore. DOBRÁ PRÁCE!!!!!!!!!!!

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
zrx
Tak to by bylo dost dobrý, a dát mu tam šlapky z kola a zakomponentovat do řetězovky, motor hezky uložit někam do lesíka. Ale nevím nevím jestli už by to nebylo až moc. Ale myslím, že má jen silná slova a stejně bude rád že může zakalit s pohodovýma lidma...DoktorZRX píše:Motor ze Suzuki nedá takovou práci vymontovat...a potom už jen najít šikovný místo na schování motoruKankX píše:..drazdis hada bosou nohouSUZUKI píše: a ještě není všemu konec.
pokud mě smažete budu mít radost že mate STRACH!!...uvedomujes si vubec, ze az prijedes na Mlynky ze tam budes sam s jednou Inazumou???? ...a vis co je to rozdrazdeny dav priznivcu znacky Kawasaki??? Hele, opatrne na ty vyroky
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Popravde - at si kazdej jezdi na cem chce a kdyby tenhle klub nebyl takovej jakej je tak moje dalsi moto neni Z1000 ale dvouvalec - kterej proste nedelame....

Ale jestli prijede tak mu neco provedem - to je jasny

Ale jestli prijede tak mu neco provedem - to je jasny

JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jo a hlavně aby se nezapomělo proč tento klub vznikl:
http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t=775
to platí samozřejmě i pro nové uživatele tohoto fora.
http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t=775
to platí samozřejmě i pro nové uživatele tohoto fora.

Naposledy upravil(a) Lech dne stř srp 06, 2008 15:05:56, celkem upraveno 1 x.
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078