na to se nikoho nemusíš ptát. Leda že by sis tady "naháněl" příspěvky do fora.
JEDOVNICE 2008
- Lech
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Ty se taky dovedeš Jirko strefit.
Minule na Skalce ses dojel podívat v sobotu odpoledne,když všichni se byli projet a jen já a ještě jeden sme vyspávali "opicu".
Takto bejvá na každém srazu ale.No a v neděli se to po snídani rozjíždí k domovu takže bych řekl asi mezi 9-11 hodinou.
Cos byls na dovolené tak tady bylo skoro mrtvo.

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- Jirka_Z
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Njn co muzu delat - proste mam smulu
obcas se mi to stava a dneska neni zrovna moc good day, ale co se da delat. No tak to se asi neobjevim, v 18 uz bych chtel jet zpatky a to vy budete teprv prijizdet...
a ta nedele to je spatny - to bych musel vyjizdet nekdy fakt moc rano - no nic dam si nezavaznou vyjizdu do jiznich cech - tam se nechce vam tak holt tam trosku prozenu jiny znacky co nadelam. Kawa for ever
Je to skoda - rad bych vas zase videl.
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
Jirka_Z: ty jsi s nama jeste nebyl na nejaky vikendovy akci? dyt je to porad stejny-
patek: prijezd mezi odpolednem a pulnoci, podle toho jak moc kdo bloudi (a podle toho kolik Svojanovu ukaze navigace), pak se proste chlasta co kdo vydrzi
sobota: odjezd na vyjizdku hned jak vystrizlivis, navrat tesne pred vecerni chlastackou, pak se chlasta o trosku min nez v patek protoze v nedeli chce kazdej odjet, idelane bez promile v krvi. jedina svetla vyjimka ktera nam dela dobry jmeno je Mysak, Fanus, Michalis a pak dalsich, protoze chlastaj stejne jako v patek
nedele: vystrizlivet a odjet
patek: prijezd mezi odpolednem a pulnoci, podle toho jak moc kdo bloudi (a podle toho kolik Svojanovu ukaze navigace), pak se proste chlasta co kdo vydrzi
sobota: odjezd na vyjizdku hned jak vystrizlivis, navrat tesne pred vecerni chlastackou, pak se chlasta o trosku min nez v patek protoze v nedeli chce kazdej odjet, idelane bez promile v krvi. jedina svetla vyjimka ktera nam dela dobry jmeno je Mysak, Fanus, Michalis a pak dalsich, protoze chlastaj stejne jako v patek
nedele: vystrizlivet a odjet
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
- Roman - ZX12
- Easy slider

- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
..jo jo, bylo tam fajn, domu jsem dorazil tesne pred pulnoci, po ceste nastesti sucho takze to slo
Vyjizdka byla fajn, jeskynka asi take (skoda ze jsem do ni nemohl) a mlyn byl take pekny... skoda ze jsem nemohl zustat pres noc
Uz se tesim na Mlynky 
Vyjizdka byla fajn, jeskynka asi take (skoda ze jsem do ni nemohl) a mlyn byl take pekny... skoda ze jsem nemohl zustat pres noc
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
videl jsem vas,slysel jsem vas....
Buhlaky nebyly
ale ok...do jeskyne bych se sam nevydal...pekne to bylo...aj veselo bylo pri prohlidce...v mlyne bylo fajn...mlynar velmi ochotne pozval dal...jak pise fotograf dvorni na Mlynky se uz moc tesim...na spolecnou vyjizdku o vice km obzvlast....
rad jsem vas kawisti videl
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
rád jsem Vás viděl!
Bando, bylo to pěkné setkání! Občas cesty offroad, občas krásné, prostě "český roadmix" - projel jsem se s Vámi do syta!
Dojel jsem zpět OK, myslím na Vás, jak jste si to užili!
Dojel jsem zpět OK, myslím na Vás, jak jste si to užili!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______