To je škoda, ale peníze jsou taky potřeba, bohužel.KankX píše:Tam bychom taky chteli nekdy zajet, hlavne Blanka - ja uz tam byl, ten vas termin vsak musim jet fotit svatbuMarťyn píše:No, kdyby jste se někdo chtěli přidat, tak moje maličkost a kamarád na XJR 13 máme naplánovaný Grosglockner a okolí. Vyrážíme 7.8. ráno a návrat je 10.8.. Celkem počítám cca 1200km. 1. den dorazit do Zell am See, resp. do jeho okolí a najít místo na spaní. 2.+3. den pojezdit okolo, co se dá a 4. den domů. Bereme stany pro případ drahého nebo žádného ubytování.
Nejel by nekdo "ven" jen tak na vikend?
Re: Návrh na prodloužený víkend
ŽIVOT - TO JE EXPERIMENT !!
CKC 555
CKC 555
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Nazdarek, hele ja to planuju o tyden dyl - odjezd 8 rano a mam v planu dat tohle http://www.motorkari.cz/detail-clanku-akce/?cid=312KankX píše:Tam bychom taky chteli nekdy zajet, hlavne Blanka - ja uz tam byl, ten vas termin vsak musim jet fotit svatbuMarťyn píše:No, kdyby jste se někdo chtěli přidat, tak moje maličkost a kamarád na XJR 13 máme naplánovaný Grosglockner a okolí. Vyrážíme 7.8. ráno a návrat je 10.8.. Celkem počítám cca 1200km. 1. den dorazit do Zell am See, resp. do jeho okolí a najít místo na spaní. 2.+3. den pojezdit okolo, co se dá a 4. den domů. Bereme stany pro případ drahého nebo žádného ubytování.
Byli tam 4dny, ale jeden den nejezdili takze v patek beru dovolenou a vyrazim urcite (asi se mnou pojede kamarad na BMW GS650 Dakar) ale nemusis se bat do 150ti se drzi...

tak dej vedet.... jestli nebude vylozene spatna predpoved pocasi tak jedu asi urcite
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak to bohuzel asi take neklapne, ten tyden po te svatbe budeme s detma na dovce v Ceskem raji... letos uz to asi nedame, mozna zari rijen, kdo viJirka_Z píše:Nazdarek, hele ja to planuju o tyden dyl - odjezd 8 rano a mam v planu dat tohle http://www.motorkari.cz/detail-clanku-akce/?cid=312KankX píše:Tam bychom taky chteli nekdy zajet, hlavne Blanka - ja uz tam byl, ten vas termin vsak musim jet fotit svatbuMarťyn píše:No, kdyby jste se někdo chtěli přidat, tak moje maličkost a kamarád na XJR 13 máme naplánovaný Grosglockner a okolí. Vyrážíme 7.8. ráno a návrat je 10.8.. Celkem počítám cca 1200km. 1. den dorazit do Zell am See, resp. do jeho okolí a najít místo na spaní. 2.+3. den pojezdit okolo, co se dá a 4. den domů. Bereme stany pro případ drahého nebo žádného ubytování.
Byli tam 4dny, ale jeden den nejezdili takze v patek beru dovolenou a vyrazim urcite (asi se mnou pojede kamarad na BMW GS650 Dakar) ale nemusis se bat do 150ti se drzi...
tak dej vedet.... jestli nebude vylozene spatna predpoved pocasi tak jedu asi urcite

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
My jsme to přehodnotili a protože jedeme jenom dva, tak to dáme nejdřív přes Longarone, podívat se na přehradu Vajont do které se v roce 1963 z důvodu eroze zřítilo 250 milionů kubíků zeminy a 160m vysoká vlna spláchla obec Longarone. Je z toho přírodní památník. No a pak přes Grosglockner zpátky. Takže cca 1500km za 4 dny. Nabídka stále platí. Vyrážíme ze Židlochovic směr Vídeň 7.8. v 6.00h.
ŽIVOT - TO JE EXPERIMENT !!
CKC 555
CKC 555
Jo Erto je nářez - měl jsem z toho místa depresi.. ze strany od hráze vypadá přehrada celkem normálně - je hrozně vysoká a dolů není skoro vidět, jak se ztrácí ve tmě i když je venku slunečno. Z druhé strany žádná voda - jen hlína
Před pár lety jsem tam byl na pár měsíců služebně, je to hezký kraj

Před pár lety jsem tam byl na pár měsíců služebně, je to hezký kraj

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209