jak ziskat na okruhovku SPZ ?
jak ziskat na okruhovku SPZ ?
Cau lidi
Jak uz z nazvu vyplyva , zajimalo by me , jestli se nejakym zpusobem da postavit okruhovka na papiry.
Uvazuji o koupi neceho takoveho ale nejradsi bych s tim mohl i na silnici.
Samozrejme vim ze to musi mit svetla a vsechny tyhle schvalene blbosti.Jde mi pouze o ten technicak.
Pokud by jste nekdo o necem vedel , popripade mel na nekoho kontakt tak mi dejte vedet mailem
DIKY
adamjuras@email.cz
Jak uz z nazvu vyplyva , zajimalo by me , jestli se nejakym zpusobem da postavit okruhovka na papiry.
Uvazuji o koupi neceho takoveho ale nejradsi bych s tim mohl i na silnici.
Samozrejme vim ze to musi mit svetla a vsechny tyhle schvalene blbosti.Jde mi pouze o ten technicak.
Pokud by jste nekdo o necem vedel , popripade mel na nekoho kontakt tak mi dejte vedet mailem
DIKY
adamjuras@email.cz
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- DoktorZRX
- Ghostrider
...pozná svoji odcizenou motorkuBillek píše:ZdrahyZX9R píše:V tomhle případě je dost dobře možný že tu motorku někdo pozná a to potom většinou dost bolí...
Jak to myslis "POZNA" ???
Jakoze policajti by se na to mohli podivat pri kontrole a zjistili by ze to byla okruhovka ?
Nejak to nechapu
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
Jako ze by ta okruhovka mohla byt kradena ?DoktorZRX píše:...pozná svoji odcizenou motorkuBillek píše:ZdrahyZX9R píše:V tomhle případě je dost dobře možný že tu motorku někdo pozná a to potom většinou dost bolí...
Jak to myslis "POZNA" ???
Jakoze policajti by se na to mohli podivat pri kontrole a zjistili by ze to byla okruhovka ?
Nejak to nechapu
Ale pravda je ze to takhle asi je snazsi prodat..Slohnout masinu , udelat z toho okruhovku a tvrdit ze je bez papiru....
No to me sice nenapadlo , ale pradva je ze se da overit na internetu VIN kod ktery by mel byt na stitku na ramu,myslim
Přesně tak jak napsal Doktor - motorka bez papírů je vždycky podezřelá - v podstatě jsou jen dva druhy
- první je ta že je kradená a tak žádný papíry nemá. Původní majitel ji může podle různých markantů poznat, i když je oloupaná z kapot, daná na lamina atd a to by potom moc bolelo. Třeba já potkat někoho na mojí bývalé devítce, tak bych asi policajty nevolal a bylo by mi celkem fuk, jestli je to zloděj osobně a nebo mamlas který koupil kradenou lacinku. Policajty bych zavolal až potom, co by uklouznul v koupelně...
- druhý, je to motorka která papíry měla, ale jelikož třeba padla a přišla o světlo a kapoty, dala se na lamino a papíry se prodaly někomu kdo si koupil kradenou motorku. Je tím pádem legální, ale na papíry ji nepostavíš, protože by jsi si musel koupit papíry zase od jiný motorky
už je to jasný?
- první je ta že je kradená a tak žádný papíry nemá. Původní majitel ji může podle různých markantů poznat, i když je oloupaná z kapot, daná na lamina atd a to by potom moc bolelo. Třeba já potkat někoho na mojí bývalé devítce, tak bych asi policajty nevolal a bylo by mi celkem fuk, jestli je to zloděj osobně a nebo mamlas který koupil kradenou lacinku. Policajty bych zavolal až potom, co by uklouznul v koupelně...
- druhý, je to motorka která papíry měla, ale jelikož třeba padla a přišla o světlo a kapoty, dala se na lamino a papíry se prodaly někomu kdo si koupil kradenou motorku. Je tím pádem legální, ale na papíry ji nepostavíš, protože by jsi si musel koupit papíry zase od jiný motorky
už je to jasný?
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209